Çeyrek asırlık tarihi buluşmada yeni proje doğdu

Fotospor Gazetesi'nin yayın hayatına başlamasında ve devamında emeği geçenler 26 yıl sonra bir araya geldiler.

Yayınlanma: 30.03.2015 - 15:21
Abone Ol google-news

Türkiye Spor Yazarları Derneği’nde (TSYD) sabah kahvaltısı şeklinde başlayan tarihi buluşma dört saat sürdü. Gerek medya içinde gazeteciliğe devam eden ve gerekse medya dışında büyük başarılara imza atan Fotospor gazetesi ailesinin bireyleri tek tek anılarını anlatırken, zaman tünelinde bazen kahkahalarla, bazen duygusal anlarla 26 yıl önceyi andılar. En genci 18 yaşında olan o günkü kadronun en genci bugün 44 yaşında. Aradan geçen çeyrek asra rağmen, heyecan, sevgi, saygı ve sıcaklık ilk günkü gibiydi.

Geçen 26 yıl içinde aralarından ayrılan, hayata veda eden mesai arkadaşlarını şükran, minnet saygı ve rahmetle anan, Fotospor 89 grubu kahvaltı toplantısında, yaşanan sinerjinin yoğunluğu sebebiyle, yine, yeniden, hep birlikte yeni bir proje için fikir birliğine vardılar. 1990’larda tiraj rekorlarını alt üst eden gazeteyi çıkartan ekip, bir büyük proje için söz birliği yaparak, toplantıları daha geniş katılımla periyodik hale getirmek, Yeniden bir büyük projede gelecek çeyrek asrın projesini gerçekleştirmek üzere ilk adımı attılar.

Efsane kadro yapılacak seri toplantılar sonrasında projenin şekillenmesinden sonra açıklanması konusunda fikir birliği yaparak, ilk günkü heyecanla yeniden buluşmak üzere ayrıldılar.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler