TSYD'nin havuzcu lobisi gönderildi

Türkiye Spor Yazarları Derneği yeni yönetimini seçti. Yeni Başkan Oğuz Tongsir olurken derneğin İstanbul’daki havuzu için Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç’tan 2 milyon TL’lik destek sözü alan ve bu nedenle bakanlıkla ilgili haberlere sansür isteyen Naci Arkan ve ekibi seçimi kaybetti.

Yayınlanma: 27.05.2015 - 23:57
Abone Ol google-news

Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin yeni Genel Başkanı Oğuz Tongsir olurken tartışmalara neden olan Naci Arkan ve yönetiminin görevi sona erdi. Derneğin İstanbul’daki havuzu için Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç’tan 2 milyon TL’lik destek sözü alan Arkan, bakanlık aleyhine yapılan haber sonrası gazetecilik etiğini hiçe sayan tavrıyla üyelerin büyük tepkisini toplamıştı. Havuz tadilatı için verilecek parayı tahsil edemeyen Naci Arkan ve yönetimi gazetecilik etiği dışına çıkarak, haberin sahibi Arif Kızılyalın’ı ‘para konusunda hassas olmamakla’ suçlamıştı.

Tongsir’e büyük destek Önceki gün yapılan seçimde Oğuz Tongsir spor yazarlarının büyük desteğini alarak başkanlığa seçildi. 3 yıllığına göreve gelen, gazetemiz Spor Müdürü Arif Kızılyalın’ın da yönetimde yer aldığı isimler şunlar:

- Yönetim kurulu: Oğuz Tongsir, Arif Kızılyalın, Kerem Öncel, Bahri Okumuş, Mustafa Yener, Raşit Ateş, Metin Gören, Erhan Köknar, Aygün Özipek, Bahadır Çokişler, Muhammed Kılınç, Yılmaz Coşkun, Kerim Hoşfikirer, Nuri İmre, İzzet Akyol,

- Yedek üyeler: Tunç Kayacı, Süleyman Rodop, Semahat Özdoğan, Ümit Kül, Mehmet Ayan, Cemal Öner,Emin Demir, Temel Eren, Erol Bilenser, Süleyman Arat, Aydın Şentürk, Behram Kılıç, Ahmet Konanç, Serkan Akcan, Serdar Sevim.

- Disiplin Kurulu: Yaşar Saygı, Murat Ünlü, Hasan tankaya, Erol Nural, Özgüner Doğan, Hilmi Türkay, Yalçın Türk, Hasan Hüseyin Türk, Osman Çavuşoğlu, Kemal Çağlayan. lDenetleme Kurulu: Muammer Başkan, Yücel Telören, Aydın Atar, Fatih Kuşçu, Ahmet Geven, Oktay Ensari.

 

TFF’den kutlama

Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu da yeni başkan Tongsir’i tebrik etti. TFF’nin internet sitesinde yer alan kutlama mesajında, “Oğuz Tongsir ve yönetim kurulunu tebrik eder, görevlerinde başarılar dileriz” denildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler