TFF’ye; ihtiyati tedbir savunması için süre verildi

2016 Avrupa Şampiyonası’na en iyi üçüncü olarak katılma hakkı kazanan milli takıma futbolcuları verilen primin iptalini içeren dava dilekçesi kabul edildi. Mahkemeye, prim için ihtiyati tedbir kararı başvurusu yapıldı. Mahkeme ihtiyatı tedbir kararı için Türkiye Futbol Federasyonu’na süre verdi.

Yayınlanma: 19.11.2015 - 13:43
Abone Ol google-news

2016 Avrupa Şampiyonası’na en iyi üçüncü olarak katılma hakkı kazanan milli takıma verilen 500 bin Euro primin iptali için avukat Sedat Vural, Türkiye Futbol Federasyonu’na dava açtı. Dava dilekçesinde eksik bulunmadığını kaydeden Ankara 14. Asliye Hukuk Mahkemesi, dilekçesinin kabulüne karar verdi.

Avukat Vural ayrıca, prim için ihtiyatı tedbir talebinde bulundu. Mahkeme, TFF’ye prim 500 bin Euro prim verilmesi hakkında bir kararın alınıp alınmadığını, karar alınmışsa bir örneğinin gönderilmesini istedi.

TFF, mahkemeye gönderdiği yazıda, davanın mahiyeti gereği kapsamlı bir araştırma yapılması gerektiğini kaydetti. TFF, gerekli ve yeterli incelemenin yapılması için mahkemeden süre istedi. Mahkeme, TFF’ye 30 günlük ek süre verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler