Çağla Büyükakçay İngiltere yolcusu

MİLLİ tenisçi Çağla Büyükakçay, İngiltere'deki 25 bin Dolarlık ITF turnuvasına katılacak.

Yayınlanma: 03.03.2014 - 14:49
Abone Ol google-news

Türkiye Tenis Federasyonu desteğinde turnuvalara devam eden Club İstanbul @ ENKA Tenis Akademisi oyuncusu Çağla Büyükakçay'ın bu haftaki durağı, İngiltere'nin Preston kentindeki 25 bin Dolar para ödüllü ITF turnuvası olacak.

Çarşamba günü başlayacak ana tablo mücadelesinde seri başı olarak boy gösterecek Büyükakçay, turnuvanın başlangıcından iki gün önce varacağı Preston'da hazırlıklarına devam edecek. Güncellenen dünya sıralamasında iki basamak atlayarak 170 numaraya yükselen Çağla'nın yanı sıra bir diğer milli tenisçi Pemra Özgen de kapalı kortta düzenlenen organizasyonda ana tabloda oynayacak. Büyükakçay ve Özgen, ayrıca çiftler kategorisinde işbirliği yapacak.

Preston macerasının ardından antrenmanlarını İstanbul'da sürdürecek olan Büyükakçay, 24 Mart haftası Fransa'daki 50 binlik, 31 Mart haftası ise İngiltere'deki 25 binlik ITF turnuvalarına katılacak. 24 yaşındaki milli raketin şimdiden netlik kazanan programında 14 Nisan haftası Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'daki WTA turnuvasının yanı sıra 21 Nisan haftası İstanbul'daki 50 bin Dolar ödüllü ITF turnuvası da bulunuyor.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler