Elmander: Tekrar Galatasaray'da oynamak isterim

Bir dönem Galatasaray forması da giyen İsveç Milli Takımı'nın tecrübeli futbolcusu Johan Elmander, sarı-kırmızılı kulüpte yeniden oynamak istediğini söyledi.

Yayınlanma: 04.03.2014 - 14:12
Abone Ol google-news

İsveç Milli Takımı'nın yarın Türkiye ile yapacağı hazırlık maçı öncesinde 19 Mayıs Stadı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Elmander, tekrar Türkiye'ye geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Yarın zorlu bir maça çıkacağız. Eski arkadaşlarımın hepsiyle görüştük. Eski hocam Fatih Terim ile görüşmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. İki taraf için de zorlu bir karşılaşma olacak. Türkiye'nin güçlü bir takım olduğunu bildiğim için güzel bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Fatih Terim ile çok güzel bir dönem geçirdik, şampiyonluklar yaşadık. Dolayısıyla onları göreceğim için çok heyecanlıyım. Fatih Terim'in çok iyi bir teknik direktör olduğunu tekrardan belirtmek istiyorum. Şu anda odağım sadece Norwich City'ye yönelik. Sezon sonuna kadar orada devam eden bir sözleşmem var. Gelecekle ilgili planlarımı ancak sezon bittikten sonra gündeme alabilirim" diye konuştu.

 

'TRANSFERLE İLGİLİ BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİL'

Galatasaray ile sözleşmesi hakkında bir görüşmelerinin olmadığını belirten Elmander, "Yakından takip ettiğim bir takım Galatasaray. Eski takım arkadaşlarım orada. Hepsi ile çok yakınız ve arkadaşız. Dolayısıyla hala kulüpte görüştüğüm arkadaşlarım ve dostlarım var. Takımı takip ediyorum, ama transferle ilgili bir durum şu an söz konusu değil" ifadelerini kullandı.

İsveç kadrosunda Türk asıllı oyuncuların bulunmasına değinen golcü futbolcu, "İki oyuncumuz da burada olmaktan dolayı çok mutlular. Özellikle Türkiye Ligi'nde oynamaktan dolayı çok mutlular. Türkiye Ligi'nin çok iyi bir lig olduğunu düşünüyoruz hep beraber. Bu iki oyuncumuzun Türkiye Ligi gibi üst düzey bir ligde olmasından dolayı çok büyük bir mutluluk duyuyoruz ve iki oyuncu da maçı sabırsızlıkla bekliyor" şeklinde konuştu.

 

'TEKRAR GALATASARAY'DA OYNAMAK İSTERİM'

Galatasaray'da tekrar forma giymek istediğini vurgulayan Elmander, "Tabii ki de Galatasaray'da tekrardan oynamak isterim. Kalbime ve duygularıma çok yakın olan bir kulüp. Galatasaray'ı çok sevdiğimi zaten çok biliyorsunuz. Galatasaray gibi bir kulüpte oynamak benim için bir onur olur. Şu an ileriye yönelik bir şey söyleyemem ama tabii ki de Galatasaray'da oynamak isterim" dedi.

 

İSVEÇ MİLLİ TAKIMI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

İsveç Milli Takımı, yarın Türkiye ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarını, 19 Mayıs Stadı'nda yaptığı antrenmanla tamamladı. İsveç Milli Takımı Teknik Direktörü Erik Hamren, idman öncesinde oyuncularıyla saha ortasında kısa bir toplantı yaptı. İsveç'in kafilesine geç katıldığı için dün dinlendirilen yıldız futbolcu Zlatan İbrahimovic, bugünkü antrenmanda yer aldı. İdmana ısınma hareketleriyle başlayan İsveçli futbolcular, pas çalışmasının ardından

minyatür kale maç oynadı. Daha sonra yapılan taktik maçında İbrahimovic ile Türkiye'de forma giyen Jimmy Durmaz, Erkan Zengin ve Isaksson da as takımda yer aldı. İdman, şut çalışmasıyla sona erdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler