Tişörtü giydi, sonra neler oldu?

Ringe “Bu ülke Atatürk’ün, Tayyip’in değil” yazılı tişört ile çıkan Arık, çok sayıda tehdit aldığını ve hakarete uğradığını. ancak tişörtü giymekten dolayı hiç pişman olmadığını söyledi.

Yayınlanma: 26.03.2014 - 06:55
Abone Ol google-news

Profesyonel süper orta sıklet boksörü Ünsal Arık Tekirdağ'daki organizasyonda ringe üzerinde “Bu ülke Atatürk’ün, Tayyip’in değil” yazılı tişört ile çıkması büyük yankı buldu.

Arık, Artı bir televizyonunda yayımlanan Canlı Gaste programında kendisine tişörtü nedeniyle ringe çıkamayacağını söylediklerini ancak ısrar ettiğini ve ringe bu tişörtle çıktığını söyledi.

Almanya'da profesyonel boks yaşamını sürdüren Ünsal Arık, “Ben Türkiye'nin son dönemdeki gidişatını beğenmiyorum. Ülke bölünmeye gidiyor endişesi taşıyorum. Almanya'da doğup büyüdüm. Ancak Türk'üm. Türkiye'nin gidişatından endişeliyim. Başbakan Erdoğan'ın politikalarını doğru bulmuyorum. Bu ülkeyi Atatürk kurdu. Atatürkçüyüm. Benim babam hacı. Ancak o da Erdoğan'a kızıyor. Ben bu ülke bölünsün istemiyorum. Toplum bölünmesin” dedi.
 
Soruşturma açıldı

Olay hakkında soruşturma açıldığının söylendiğini ifade eden Arık, tehditler geldiğini, sosyal medyada olumlu ve olumsuz çok tepki aldığını belirti. Arık, “Ben tişörtü giydim diye hiç pişman olmadım.Ben bugün Türküm diyebiliyorsam bunu Atatürk sayesinde söyleyebiliyorum” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler