Emre Mor'dan Fatih Terim açıklaması

Milli Takım’ın genç yıldızı Mor, Hırvatistan maçında Terim’le yaşadığı gerginlikle ilgili “Oyundan alınmama bir tepki vermedim, iyi oynayamadığım için kendime kızdım” dedi.

Yayınlanma: 07.09.2016 - 16:12
Abone Ol google-news


Türkiye’nin Hırvatistan’la 1-1 berabere kaldığı maçta oyundan alınmasının ardından Fatih Terim’le tartışma yaşayan Emre Mor, Hürriyet’ten Koray Durkal'a konuştu.

Gösterdiği tepkinin Terim’e değil kendisine olduğunu belirten Mor, şunları söyledi: “Fatih hocama asla ters bir hareketim olamaz. Oyundan alınmama bir tepki vermedim, iyi oynayamadığım için kendime kızdım. Tek üzüntüm bana destek veren, baba gibi gördüğüm Fatih Terim’e ve takım arkadaşım olan ağabeylerime yeterli desteği verememekti”. NE OLMUŞTU? Türkiye, 2018 Dünya Kupası’na katılabilmek için Hırvatistan karşısına çıktığı maçta bir puan almıştı. Ancak Türkiye’nin Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’ne bir puanla başladığı karşılaşmaya, Mor’la Terim arasındaki gerginlikle damga vurmuştu.

Oyundan alınmasının ardından yedek kulübesine tepkili bir şekilde gelen Mor, su şişelerini tekmelemesinin ardından Terim tarafından maç bitmeden soyunma odasına gönderilmişti. sporx.com’a göre Terim soyunma odasında Mor’a “Çok gençsin, çok şey yapmak istiyorsun, seni anlıyorum ama hiçbir zaman arkadaşlarına saygısızlık yapma. Yanlış yollara sapma. Şimdiden böyle davranırsan seninle çok işimiz var” demişti.

Terim, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında ise Mor için “O bizim yaramaz çocuğumuz” diye konuşmuştu.

Kaynak: Hürriyet


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler