Alper: Eski atmosferi özlüyoruz

Fenerbahçe yeni sezonda hem Avrupa hem de lig maçlarını boş tribünler önünde oynamasının en büyük nedeni geçen yıl yaşanan hayal kırıklığıdır.

Yayınlanma: 08.09.2016 - 19:33
Abone Ol google-news

                      

Fenerbahçe yeni sezonda hem Avrupa hem de lig maçlarını boş tribünler önünde oynadı. Bunun en büyük nedeni geçen yıl yaşanan hayal kırıklığı. Sarı - Lacivertliler yeni bir oluşumun içine girdi. Teknik direktör değişikliği yapıldı, başka başka futbolcular geldi. Bunlar olup biterken taraftar hiç düşünülmedi. Oysa taraftar Fenerbahçe için Kadıköy’de en büyük güçtür. Hazırlık maçları, Avrupa, ligde tribünler hiçbir zaman dolmadı. Bunun birçok nedeni var. Yönetim bilet fiyatlarında indirime gitti ve açık tribünleri 50 TL yaptı. Bakalım Bursaspor karşılaşmasında bu nasıl bir sonuç verecek. Kombinelerde biraz kıpırdama söz konusu. Bu Lens ve Sow’un yeniden dönüşünden kaynaklanıyor Sarı - Lacivertlilerin başarılı orta saha oyuncusu Alper Potuk yaşanan bu durumla ilgili bakın neler söylüyor: “Tribünler boş olduğu için rakiplerimiz de üzerinde hiçbir baskı hissetmiyor.

Çoşkulu, rakiplere korku salan Kadıköy atmosferini özledik. Bursa maçı çok önemli. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasın. Onlar tribüne geldikçe biz daha iyi oynuyoruz, oynadığımız futboldan zevk alıyoruz. Eskiden rakiplerimiz Kadıköy’e geldiklerinde ayakları titriyor, oynamıyorlardı.” Alper Potuk, Bursaspor maçının kilit oyuncusu olacak. Forvet arkasında serbest pozisyonda oynayacak milli yıldız, Sarı - Lacivertli takımın hücumunu yönlendirecek, orta saha ile hücum arasında pas organizasyonunu sağlayacak. Potuk, forvete sarkıp gol de arayacak.

‘AVOCAAT'LA COŞARIM’

Yeni transfer Lens takıma kolay uyum sağladı. İngiltere’de istediği ortamı bulamayan futbolcu “Buraya geldiğimde Dirk Kuyt’ın derin izler bıraktığını gördüm. Bende onun gibi olmak istiyorum. Advocaat beni yakından tanıyan bir teknik adam. Coşacağım günler yakındır” dedi.

YENİ SPONSOR 

F.Bahçe ile Hello Kitty firması arasındaki, sponsorluk anlaşmasının imza töreni Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde dün yapıldı. İmza törenin ardından Başkan Aziz Yıldırım, eşi Gonca hanım, kızı Yaz ve Hello Kitty maskotuyla birlikte fotoğraf çektirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler