Göztepe'ye hentbolda özür

Göztepe ile Beşiktaş Mogaz arasında Ankara'da oynanan Erkekler Süper Kupa finalini yöneten hakemlerden Savaş Yüksek'in sosyal medya hesabında Beşiktaş forması ve Başkan Fikret Orman'la çekilmiş fotoğraflarının ortaya çıkması Türkiye Hentbol Federasyonu'nu da (THF) karıştırdı.

Yayınlanma: 09.09.2016 - 14:18
Abone Ol google-news

Başkan Bilal Eyüpoğlu'nun atamayı yapan Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) Ankaralı üyelerine sert tepki gösterdiği, MHK'nin de Göztepe yönetiminden özür dilediği öğrenildi. Göztepe Hentbol Şube Sorumlusu Deniz Durmaz, "MHK Başkanı Barbaros Yılmaz'ın talimatı ile bir MHK üyesi bizi arayıp hakemin Beşiktaşlı olduğunu bilmediklerini, bundan sonraki atamalarda daha dikkatli davranacaklarını söyledi" dedi. Konuyla ilgili tepkilerini federasyona ilettiklerini de sözlerine ekleyen Deniz Durmaz, şöyle konuştu:
"Federasyona gönderdiğimiz yazıda hakemlerin özel yaşamlarına dikkat etmeleri gerektiğini vurgularken, MHK'nin de Atamalarda dikkatli davranmasını istedik. Hakem Savaş Yüksek'in bundan sonra Beşiktaş maçlarına veya Beşiktaş'ı yakından ilgilendiren müsabakalara atanmaması yolundaki görüşümüzü de aktardık. Konuyu THF Başkanı Bilal Eyüpoğlu'yla da görüşeceğiz. Sezon başlamadan yaşanan bu olaydan herkes gerekli dersleri çıkarmalı. Daha önce de söylediğimiz gibi art niyetli olmadığına inandığımız Savaş Yüksek'in sonuca etki eden büyük bir hatası olmadı. Ama ortaya telafisi mümkün olmayan sorunlar çıkabilirdi."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler