Kayserispor tam gaz devam ediyor

Spor Toto Süper Lig'de üst üste oynadığı Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarından beraberlikle ayrılan, iki şampiyonluk adayından da birer puan alan Kayserispor'da yüzler gülüyor. Sarı kırmızılılar, ligin 7'nci haftasında kendi evlerinde oynayacakları Beşiktaş maçından da puan veya puanlar almak istiyor.

Yayınlanma: 11.09.2016 - 14:05
Abone Ol google-news

                                                                                                                                                            Sarı kırmızılı ekibin Fenerbahçe ve son olarak Galatasaray maçlarında ağlarını havalandıran yeni transferi Welliton taraftarın gözdesi olurken, sezon başında fikstür zorluğunu Kayserispor aldığı puanlarla hasarsız atlattı.
Kayserispor teknik direktörü Hakan Kutlu, Galatasaray maçı sonrasında düzenlediği basın toplantısında, "Geçen hafta Fenerbahçe karşısında bu hafta da Galatasaray karşısında 3 puan için oynadık ve buna da yakın takım bizdik. Ancak 90 dakika itibariyle kazanamadık. Buna rağmen takımımın sergilediği performanstan memnunum" dedi. Hakan Kutlu, "Fenerbahçe maçında biraz tutuk biraz ürkek olmamıza rağmen Galatasaray karşısında daha iyi oynadık. Diriydik ve maçı bırakmadık. Pozisyonlar bulduk. Galatasaray sadece Bruma ile pozisyon buldu. Bizim 6-7 pozisyonumuz var. Bunlardan birini gole çevirsek kazanan taraf olurduk" dedi.

KAYSERİSPOR’DA BAYRAM İZNİ YOK

Kayserisporlu futbolculara Bursaspor deplasman maçı için bayram izni verilmedi. Kulüp futbol Şube sorumlusu Ahmet Yıldız, "Bursaspor maçı hazırlıklarına ara vermeden devam ediyoruz. Şu anda sağ omzundan sakatlandığı için Galatasaray maçını tamamlayamayan Ali Ahamada ve bu maç öncesi sakatlanan Mabiala dışında eksiğimiz yok. Ali’nin MR’ı çekildikten sonra durumu belli olacak. Oyuncularımız bayramı tesislerimizde geçirecek. Oyuncularımızı bir kez daha tebrik ediyor, tüm spor camiasının bayramını kutluyorum" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler