Kötü Fenerbahçe geride kaldı

Advocaat ‘Kadromuz iyi işler yapıyor’ dedi

Yayınlanma: 30.09.2016 - 22:40
Abone Ol google-news

Fenerbahçe iyi bir seri yakaladı. Kasımpaşa ve Gaziantep maçlarının ardından Avrupa Ligi’nde de güçlü Feyenoord’u yenme başarısı gösteren Sarı-Lacivertliler için “Artık kötü günler geride kaldı mı” sorusuna Hollandalı teknik direktör Dick Advocaat şu yanıtı verdi: “Son birkaç haftadır kadromuz iyi işler yapıyor. Kötü günler artık geride kaldı diyebiliriz.” Sarı-Lacivertliler, Hollanda temsilcisi karşısında gerçekten olağanüstü mücadele verdiler. Bu şu demek oluyor; bütün futbolcular derslerine iyi çalışmış. Böyle bir mücadeleyi hiç kimse beklemiyordu. 75 dakika deyim yerindeyse rakibi boğdular. Maç değil 1-0, 2 ve 3 de olabilirdi. Bazı karşılaşmalarda topun sizi sevmesi gerekiyor. Sarı-Lacivertliler şimdi lider olmanın sevincini yaşıyor. Hollandalı çalıştırıcı, “Arzumuz muhteşemdi, oyuncularımdan ve takımımdan memnunum” dedi.

'TAKIMDAN MUTLUYUM'

Advocaat, çok mücadele ettiklerini ve sonucunu aldıklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı. “Grupta kalabilmek için kazanmak mecburiyetindeydik. Feyenoord çok iyi bir takım. Çalışma arzumuz yüksekti. İlerleyen dakikalarda taraftar daha fazla gürültü yaparak arkamızda oldu” şeklinde konuştu.

VOLKAN İÇİN TEPKİ

Advocaat, Volkan Şen’le ilgili gelen “Volkan’a psikolog tutmayı önerdiğiniz basına yansıdı. Böyle bir açıklamanız oldu mu” sorusuna tepki gösterdi. Hollandalı teknik adam kesinlikle böyle bir açıklamasının ve isteğinin olmadığının altını çizerek, “Bunu ciddiye alıyor musunuz? Volkan en iyi oyuncularımızdan. O yorumu yapanların kafasında yanlışlık vardır” dedi.

MÜTHİŞ DÖNÜŞ

Ligde Kasımpaşa ve Gaziantep filelerini havalandırıp takımına 6 puan kazandıran Emenike, seriyi Avrupa’ya taşımayı başardı. Feyenoord karşısında attığı golle de Fenerbahçe tribünlerini ayağa


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler