Milli sağlık ekibine Ozan Tufan tepkisi

İzlanda maçında sakatlanan Ozan Tufan’ın 2 ay sahalardan uzak kalacak olmasının şokunu yaşayan Fenerbahçe, bir kez daha milli takım sağlık heyetiyle karşı karşıya geldi.

Yayınlanma: 12.10.2016 - 19:53
Abone Ol google-news

 

Yönetim, ilk sakatlandığı pozisyonda kenara alınmayıp oyuna devam etmesine onay verilen genç oyuncunun durumunun bu nedenle daha ciddi bir hale geldiğini belirtti. Sarı- Lacivertli kulüp, Ay-Yıldızlı sağlık personelini eleştirdiği açıklamasında, heyetin, ilk olarak “zorlanma” bilgisi verdiğini ancak yapılan kontrolde Ozan’ın ayak bileğinde yırtık tespit edildiğini ifade etti. Daha önce Salih Uçan ve Mehmet Topal’ın sakatlıklarında da milli takım sağlık heyetine tepki gösteren yönetim, sakatlığı süresince 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Ozan Tufan’ın transfer taksitlerinin ödenmesi için TFF’ye yazı gönderdi.

‘Şölen olsun'

Fenerbahçe yönetimi, Alanyaspor maçının pazar günü saat 16.00’da oynanacak olması nedeniyle tribünlerin dolması konusunda umutlu. Taraftarın sevmediği teknik direktör Vitor Pereira ile yolların ayrılmasına ve bilet fiyatlarının düşürülmesine rağmen Ülker Stadı’nın tribünleri boş kalıyordu. Bu kez maçın erken saatte oynanması nedeniyle tablonun farklı olacağı tahmin ediliyor. Yönetim taraftarlara, “Yeni bir çıkış yapmamız için sizlere ihtiyacımız var. Tribünleri doldurun, hep birlikte yeni bir sayfa açalım. Bu hafta Kadıköy’de şölen yaşayalım” mesajı gönderdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler