'Bu sene dörtlü finali kazanacağız'

Fenerbahçe Başkanı Obradovıc'in imza töreninde konuştu.

Yayınlanma: 06.12.2016 - 19:49
Abone Ol google-news

Sarı-Lacivertli kulüp, 3 yıl daha anlaştığı basketbol takımı koçu Zeljko Obradovic için imza töreni düzenledi. Toplantıda konuşan Aziz Yıldırım, “Obradovic’i anlatmaya gerek yok. Bütün dünya Obradovic’in başarısını biliyor. Karakterli, kişilikli bu kişiliğini de sahaya yansıtan birisi. Basketbolda tarih olan bir insanın F.Bahçe’de 7 yıl kalması için bir sözleşme imzalıyoruz. 3 yıllık sözleşmeyi 5 dakikada oturup çözdük. Bu sene umarım Final Four’u da kazanacağız. Gönlüm böyle bir antrenörün Türk Milli Takımı’nı çalıştırmasını da ister ama şu an böyle bir şey yapamıyoruz” dedi. Obradovic ise “F.Bahçe gibi büyük bir camianın bir parçası olduğum için gurur duyuyorum. Başkan ve yönetimin bana olan güveni çok özel bir durum. Kontratları imzalamak zor sorumluluklardır. Kulübün menfaatleri için en doğru şekilde çalışıyoruz. 3 sene daha aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Oyuncularım, benimle çalışmanın kolay olmadığını biliyor ancak günün sonunda onları sevdiğimi biliyorlar” ifadelerini kullandı.

'PES ETMEK YOK’

Fenerbahçe bugün Hollanda yolcusu. UEFA Avrupa Ligi A Grubu 6. ve son hafta maçında, yarın deplasmanda Feyenoord ile karşılaşacak olan Sarı-Lacivertliler, maçın hazırlıklarını dün Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Taktik ağırlıklı çalışma, 1 saat 10 dakika sürdü. Karşılaşmanın zor geçeceğini değinen Advocaat, iki tarafın da gruptan çıkmak için elinden gelen gayreti sarfedeceğini söyledi. Hollandalı. futbolcularına “Sizlere güveniyorum, rakip güçlü pes etmek yok” uyarısında bulundu.

'MİLLİ TAKIMI İSTEMEM'

Sırp hoca gençlerle ilgili şu görüşlere yer verdi; “Yetenek tartışılabilir ama çok çalışıp da yetenekli olmayan oyuncu yoktur. Genç oyuncular için her zaman bir şey yapmaya çalışıyoruz. Özellikle de Türk oyuncuları. Başkanla daha fazla genç Türk oyuncu nasıl yetiştiririz diye konuşuyoruz. Bütün genç oyuncular maç konusunda eksik kalmasın diye hazırlık maçları ayarladık. Çünkü oynamaları gerekiyor. Gençler, F.Bahçe’nin hayatlarındaki en büyük fırsat olduklarını anlamalılar. Ya F.Bahçe’deki şansı değerlendirirler ya da başka bir yere giderler. Hayat böyle. Hem kulübü, hem de milli takımı çalıştıracak yaşta değilim. Dinlenmeye ihtiyacım var. Beni böyle bir göreve laik gören herkese çok teşekkür ederim. (Nicola Melli’nin transfer edileceği iddiası üzerine) Bizim dünyamız hep söylentilerle dolu ve bu da bir söylenti. Şu anda Gentile serbest bırakıldı, o da bize yakıştırılıyor. Bu söylentiler hep çıkar. Bir şey olursa resmi olarak açıklarız.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler