Eto’o bilmecesi

Kamerunlunun bonservisi sponsor firmada, Beşiktaş'ın kasası ise boş.

Yayınlanma: 28.12.2016 - 18:47
Abone Ol google-news

Samuel Eto’o Beşiktaş’a gelecek mi? Aylardır kamuoyunu meşgul eden bu soru hâlâ yanıtını bulmuş değil. Eto’o, Beşiktaş’ın gündeminden hiç düşmedi. Bildiğiniz gibi taraflar daha önceki ilk görüşmede birbirlerine sıcak durmalarına karşın anlaşma sağlayamamışlardı. Şimdi, Siyah- Beyazlı kulüp bir kez daha devreye girmiş görünüyor.

Kamerunlu futbolcunun bonservisinin bir sponsor firmada olduğu söyleniyor. Eto’o Antalya’da oynuyor, ancak kulüple parasal yönden herhangi bir bağı yok. Beşiktaş Kulübü’nün ise kasasının boş olduğu iddia ediliyor. Samuel Eto’o transferi tam bir yılan hikâyesine dönmüş durumda. Aboubakar’ın beklenen performansı sergileyememesi nedeniyle acilen santrfor almak için girişimlerini sürdüren Siyah- Beyazlıların listesinin ilk sırasında Kamerunlu golcü Eto’o var.

Bu konuda Antalyaspor ile temasa geçen Beşiktaşlı yetkililer, Güney ekibinin talepleri karşısında adeta şok oldu. Teknik direktör Şenol Güneş, 36 yaşındaki Eto’o için Antalyaspor’un Kerim Frei, Ömer Şişmanoğlu ve yanında da Necip Uysal’ı istemesine büyük tepki gösterdi. Tecrübeli çalıştırıcının bu talebe karşılık, “Oğuzhan’ı da verelim onlara” diyerek Eto’o için böylesine bir takasın olmasının imkânsızlığını dile getirdi.

Son olarak Rıza Çalımbay’ın çok istediği Kerim Frei’yı, Şenol Güneş elden çıkarmak istemiyor. Güneş’in tek “verebiliriz” dediği isim Ömer Şişmanoğlu. Hatta bir ara Beşiktaş’ın sakatlığı nedeniyle uzun bir süre kadroya giremeyen Veli Kavlak’ı da önerdiği iddia ediliyor. Bu arada Siyah- Beyazlı bazı yöneticilerin “Eto’o’nun golcülüğü tartışılmaz, kaliteli ve tecrübeli bir oyuncu. Eto’o, iyi sahalarda, taraftarı ve hedefi olan takımlarda iyi işler yapabilen oyuncudur” görüşüyle Güneş’i ikna etmeye çalışmaları da dikkat çekiyor.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler