Fenerbahçe’de kritik tarih: Mayıs 2017

Fenerbahçe’de hareketli günler yaşanıyor.

Yayınlanma: 24.02.2017 - 18:49
Abone Ol google-news

Seçimli olağan genel kurula 1 yıl 2 ay kadar uzun zaman olsa da başkan Aziz Yıldırım’ın aşırı yorulduğu, futbolda işlerin iyi gitmemesi üzerine karşılaştığı tepkilerle bu mayısta olağanüstü seçim kararı alabileceği konuşuluyor. Tribünler bildiğiniz gibi hem Kasımpaşa hem de Krasnodar maçından sonra yönetimi istifaya davet etmiş, ilk kez, “Ali Koç Başkan, Fenerbahçe şampiyon” tezahüratları yapmıştı. Koç, şimdi Yargıtay kararını bekliyor. Yönetim kongre kararı aldıktan sonra takvim netleşince çalışmalara başlayacak.

Ali Koç aday

Şu ana kadar adaylığını açıklayan tek isim Ali Koç olmuştu. Erken seçime gidilmesi halinde Yıldırım’ın adaylığını koyup koymayacağı belli değil. Bu yönde birçok spekülasyon var. 19 yıldır başkanlık koltuğunda oturan Aziz Yıldırım’ın aday olmaması halinde başka bir adayı işaret edip etmeyeceği de merakla bekleniyor.

Belgü: İstifa etmez

Eski yöneticilerden Hulusi Belgü, Aziz Yıldırım’ın kongre kararı alarak yeniden başkan adayı olacağını düşündüğünü söyledi. Belgü, “Yıldırım’ın istifa edeceğini hiç sanmıyorum. Yargıtay kararı da çıksa kongreye gidip şansını bir kez daha deneyecektir” dedi.

Advocaat çatlağı

Sarı-Lacivertlilerde teknik direktörle ilgili görüş ayrılığı yaşandı. Bir grup yönetici, Advocaat’ın karşılaşma sonrasında kulübü aşağılar tarzda konuşması nedeniyle bir an önce yolların ayrılması yönünde görüş belirtti. Ayrıca Advocaat’ın sürekli futbolcuları suçlaması ve kötü sonuçlar da bu görüşte etkili oldu. Bazı yöneticiler ise sezonun bu bölümünde yapılacak hoca değişikliğinin yarar getirmeyeceğini belirterek, sezon sonunda karar alınması gerektiğini söyledi.    


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler