Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü galibiyet peşinde

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Basın Sözcüsü Zenginal "Hafta sonu kendi saha ve seyircimiz önünde Ankara Gaye Spor'u ağırlayacağız. Bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz" dedi.

Yayınlanma: 07.11.2013 - 11:09
Abone Ol google-news

Kadınlar Hentbol Süper Lig ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün basın sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, hafta sonu Ankara Gaye Spor'u ağırlayacaklarını, karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak galibiyet serisini sürdürmek istediklerini belirtti.

Zenginal, yaptığı yazılı açıklamada, Süper Lig'in ilk 5 haftasında oynadıkları beş maçın dördünü kazanarak 8 puan topladıklarını, hafta sonu Ankara Gaye Spor'u konuk edeceklerini, bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılıp puanlarını 10'a çıkarmak istediklerini ifade etti.

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü olarak bu sezon ligde ilk 3'ü hedeflediklerini ifade eden Zenginal, şunları kaydetti:

" Süper Lig'in ilk 5 haftasında oynadığımız beş maçın dördünü kazanarak 8 puan topladık. Liderle aramızda sadece 1 puan var. Şu an hedeflediğimiz yerde, ilk 3'teyiz. Hafta sonu kendi saha ve seyircimiz önünde Ankara Gaye Spor'u ağırlayacağız. Bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz. Hentbol Süper Ligi'nde bayram tatili ve milli maç arası yüzünden birbuçuk aydır taraftarımız önünde maç yapamadık. Bu yüzden taraftarımızla buluşmak için sabırsızlanıyoruz. Aldığımız tepkilere göre onlarda bizimle buluşmak için sabırsızlanıyor. Ardeşen taraftarı önünde, şölen havasında bir maç oynayacağız. Taraftarımızın da desteği ile rakibimizi farklı mağlup ederek bunu kendilerine armağan etmek istiyoruz. Pazar günü Ardeşen MYO Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşmaya tüm halkımızı davet ediyorum."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler