Tiger Woods ilk vuruşunu yaptı

Antalya'da düzenlenen Turkish Airlines Open 2013 Golf Turnuvası'nın ilk gün müsabakaları sona erdi.

Yayınlanma: 07.11.2013 - 19:39
Abone Ol google-news

Belek beldesindeki The Montgomerie Maxx Royal Otel'in sahalarında, yağış nedeniyle 3 saat 20 dakika gecikmeyle başlayan turnuvada, sporcular 3'erli gruplara ayrılarak mücadele etti.

Birçok grup müsabakalarının, yağışdan dolayı parkuru tamamlayamadığı turnuvanın ilk gününü 14 çukurla bitiren Güney Afrikalı Darren Fichardt, George Coetzee ve İngiliz Darren Fichart ile 12 çukurla tamamlayan İngiliz Steve Webster eksi 7 ile liderliği paylaştı.

18 çukuru tamamlayan Arajantinli Ricardo Gonzalez ve Danimarkalı Thorbjon Olesen eksi 6 puanla ilk günü tamamladı.

Woods, ilk günü eksi 1 puanla geçti

Ünlü golfçü Tiger Woods ise turnuvanın favorilerinden Henrik Stenson ve Justin Rose ile aynı grupta sahaya çıktı. Çok sayıda izleyici ve basın mensubunun takip ettiği Woods, ilk günü eksi 1 puanla tamamladı. Havanın kararması nedeniyle 18 çukurluk etabı 10'ncu çukurda bırakmak zorunda kalan Woods, ilgi nedeniyle aracına güçlükle binebildi.

Woods ile aynı grupta mücadele eden ünlü golfçüler Henrik Stenson eksi 4, Justin Rose ise eksi 1 puanla etabı bitirdi.

Türk sporcular

Türkiye'nin ilk profesyonel golfçüsü Hamza Sayın ise ilk 9 çukuru eksi 1 ile bitirdi. Bu çukurdan sonra üst üste puanlar kaybeden Sayın, günü artı 3 vuruşla tamamladı.

Turnuvaya amatör olarak katılan Ediz Kemaloğlu'nun 13 çukur oynayabildiği ilk günü par (standat vuruş sayısı) ile tamamlarken, Ali Altuntaş ise 11 çukur oynayarak günü artı 2 ile sona erdirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler