48 numaralı forma kayıp!

Fenerbahçe’de 48 numaralı forma ile o formayı üzerine geçiren genç Salih Uçan aranıyor.

Yayınlanma: 12.04.2017 - 19:21
Abone Ol google-news

Salih kayıp. İdmanlarda görünüyor onun dışında maçlarda yok. Sarı- Lacivertlilerden Roma’ya gitti, az sayıda maça çıktı, sonra bir de baktık ki yeniden Fenerbahçe’ye gelmiş. Salih’in dönüşünde takımda 10 numara sıkıntısı yaşanıyordu ve bu sıkıntının Salih ile giderileceği düşünülmüştü. Başkan Aziz Yıldırım gence kol kanat gerdi. Fakat Salih hem Vitor Pereira, hem Dick Advocaat’da hayal kırıklığı yarattı. Çare olamadı. Genç oyuncunun parladığı dönem sadece Aykut Kocaman dönemidir.

Yıldız adayıydı

2012-13 sezonunda Bucaspor’dan alınan Salih o günlerde geleceğin yıldızı olarak lanse edilmişti. Ama bugün Salih’i görebilene aşk olsun. Böyle mi yıldız olunur. Salih Uçan, Roma ve Fenerbahçe’de son 2.5 sezonda 27 resmi maçta boy gösterebildi. Özellikle bu sezon başında Roma’nın satın alma opsiyonunu kullanmayıp, sarı-lacivertlilere geri gönderdiği 23 yaşındaki futbolcu, son üç maçtır 18 kişilik kadroya dahi giremedi. Öte yandan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, FIBA Avrupa Ligi’nde yer alacağı Dörtlü Final için Rusya’ya gitti. Ekaterinburg kentinde 14-16 Nisan’da düzenlenecek Dörtlü Final’de mücadele edecek Sarı-lacivertliler, 14 Nisan Cuma günü ev sahibi UMMC Ekaterinburg’la finale çıkma mücadelesi verecek.

Bilet satışına fren

Bu arada Fenerbahçe Kulübü, Euroleague’de oynanacak olan Panathinaikos eşleşmesinin 3. maç bilet satışlarını geçici olarak durdurduğunu bildirdi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler