Hedef genç transfer

Fenerbahçe'de Topal ve Demirel dışında herkes gidilebilir.

Yayınlanma: 19.04.2017 - 19:17
Abone Ol google-news

Galatasaray-Fenerbahçe derbisine sayılı günler kala Fenerbahçe camiası pazar gününden önce basketbolda Panathinaikos ile yapacağı ikinci maça kenetlenmiş durumda. Avrupa’da Obradovic ile beraber büyük başarılara imza atan basketbolcular bugün yeni bir zaferin peşinde koşacaklar. Öyle ki basketbolda kazanılan zaferle futbol bir anda ikinci plana düştü. Basketbol maçı varken bu çok doğal. Pazar günkü derbi haliyle iki taraf için stresli, bir o kadar da gergin geçecek. Maça Fenerbahçeli taraftarlar da girecek. Yönetim bu süre zarfında önümüzdeki yıl için gece gündüz çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Geçmişte yapılan hatalardan artık ders çıkaran başkan Aziz Yıldırım ve ekibi, büyük işler yapmayı hedefliyor. Teknik direktör konusunda Aykut Kocaman ismi ön plana çıkmış olsa da daha netlik kazanmadı. Çünkü camia içinde Aykut hocaya sıcak bakmayanların sayısı günden güne artıyor. Mehmet Ekici’yi bitiren Fenerbahçe, Mehmet Topal ve Volkan Demirel dışındaki tüm oyuncular için makul seviyede teklifler gelirse değerlendirmeyi düşünüyor. Oluşan transfer bütçesi sonrası öncelikli hedef, genç ve yetenekli oyuncuları kadroya katmak olacak.

Seride ikinci raunt bugün

Yunanistan da yine tarihi günlerden biri yaşanacak. Panathinaikos ile Fenerbahçe ikinci kez karşı karşıya gelecek. İlk maçı Sarı-Lacivertliler 14 sayı geriden gelerek 71-58 kazanma başarısı göstermişti. Eğer Fenerbahçe bugün de galip gelirse seride 2-0 gibi çok önemli bir avantaj yakalamış olacak. 1-1 bile kötü değil, çünkü iki maçı peş peşe kendi sahamızda oynayacağız. Saat 21.00’de başlayacak karşılaşma, beIN Sports 3’den canlı olarak ekranlara gelecek.

Santiago’da ‘Yıldırım istifa’ pankartı açtılar

İki sezondur başarısız bir dönem geçiren ve bu sezonda Beşiktaş’ın 11 puan gersinde kalan Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım’a olan tepki uluslararası arenaya taşındı. Son olarak Real Madrid-Bayern Münih çeyrek final maçı öncesi Santiago Bernabeu tribününde “ Aziz Yıldırım istifa” yazan pankant açıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler