Fenerbahçe kupa için

İstanbul’daki Euroleague finalinde Olympiakos’la karşılaşacak.

Yayınlanma: 20.05.2017 - 22:26
Abone Ol google-news

Fenerbahçe, THY Euroleague’de tarih yazmaktan sadece bir adım uzakta... Sarı-Lacivertliler, İstanbul’da düzenlenen 2017 THY Euroleague Final Four mücadelesinde bugün Olympiakos’a karşı şampiyonluk mücadelesi verecek. 3. kez Final Four finaline kalan Sarı Kanarya, Sinan Erdem Spor Salonu’nda saat 21.00’de başlayacak maçtan galip ayrılması durumunda basketbolda Avrupa’nın en büyük kupasını müzesine götüren ilk Türk kulübü olacak. Ayrıca bu şampiyonluk Fenerbahçe’nin basketbolda kazandığı ilk Avrupa kupası olacak. Üçüncülük maçı ise saat 18.00’de CSKA Moskova ile Real Madrid arasında oynanacak. Final maçı öncesi Fenerbahçe’den Zeljko Obradovic ve Ekpe Udoh, Olympiakos Başantrenörü Ioannıs Sfairopoulos ile oyuncu Georgios Printezis basın toplantısı düzenledi. İşte o açıklamalar:

Obradovic: Olympiakos final oynamayı çok iyi bilen bir takım ve çok iyi seviyedeler. Final maçları farklı olmuştur ve favori ya da favori olmayan takım yoktur. 25 yıl önce İstanbul’da kazandığım ilk şampiyonluktaki gibi heyecanlıyım.

 Ekpe Udoh: Şu an için şampiyonluğa 40 dakika uzaklıktayız. Spanoulis çok iyi bir oyuncu ve onu kesinlikle durdurmamız gerekiyor, özellikle de maçın son bölümlerinde.

Ioannıs Sfairopoulos: Fenerbahçe çok formda, Euroleague’in en iyi antrenörüne sahipler ve taraftarının önünde oynuyorlar. Favoriler, bunu lehimize çevirmeye çalışacağız.

Georgios Printezis: Önemli bir rakibe karşı mücadele edeceğiz.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler