5 yıl rötarlı geldiler

Kocaman 2012 yılında hem Ekici, hem de Dirar’ı istemiş.

Yayınlanma: 17.06.2017 - 19:19
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’nin bu sezon Aykut hocayla “Kocaman” işler yapacağına inanıyorum. Konyaspor’dayken teknik direktörlük yeteneğini geliştiren başarılı teknik adam 2 yıllık anlaşmanın ardından işine dört elle sarıldı. Çünkü hem maraton uzun, hem de kendi ifadesiyle yarım kalan birçok iş var. Kocaman’ın üç yıldır şampiyonluğa aç olan ve kulübe küskün taraftarların gönlünü almak için büyük çaba sarf etmesi gerekiyor. Kulüp şu ana kadar üç transfer gerçekleştirdi. Bunlar sırasıyla Mehmet Ekici, Valbuena, ve Nabil Dirar. Mehmet Ekici ve Nabil Dirar’ın transferleri geçmişe dayanıyor. 2012 yılında takımın başında olan teknik direktör Aykut Kocaman hem Mehmet Ekici, hem de Nabil Dirar’ın alınmasını istemişti. O gün itibarıyla bu transferler gerçekleşmezken, aradan gelen 5 yılın ardından transferler mutlu sonla bitti. Mehmet Ekici’nin Fenerbahçe’ye transfer oluşu aynı zamanda Aykut Kocaman’ın da yeniden ait olduğu yere dönüşünün habercisiydi. Ve önceki gün nihayet Aykut Kocaman ismi resmiyete dönüştü. Artık başarı zamanı. Basketbolda şampiyonluklara doyan taraftarlar, haklı olarak benzer başarıları futboldan bekleyecek. Boş tribünler F.Bahçe’ye yakışmıyor. Bu sezon artık tribünler dolsun istiyoruz.

Volkan Şen gözden düştü

Volkan Şen, Fenerbahçe’ye Bursaspor’dan transfer olurken büyük umutlarla gelmişti. Futbolcu maalesef İstanbul’da dikiş tutturamadı. Ligde 26 maçta oynamasına rağmen 1 gol bile atamadan sezonu tamamlayan ve hayal kırıklığı yaşatan 29 yaşındaki Şen, özel yaşamına dikkat etmemesi ve sık sık Ozan Tufan ile beraber gece alemlerinde görülmesi nedeniyle gözden düştü. Şimdi o da birçok futbolcu gibi satış listesine konuldu. İspanyol devi Valencia, Şen’i çok istiyor. Ülkemizden Volkan için ısrarcı olan bir diğer kulüp ise Sivasspor. Başkan Mecnun Odyakmaz ile futbolcu söylenenlere göre bir araya gelmiş. Şen’in menaceri Hakan Korkmaz da oyuncusu hakkındaki transfer iddialarını doğruladı. Korkmaz, Volkan’a yurt dışından talipler olduğunu söyledi.

Hasan Ali ile 3 yıl daha

Fenerbahçe, Hasan Ali Kaldırım ile sözleşme yenilediğini resmen açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada sözleşmenin 3 yıl uzatıldığı ve imza töreninin önümüzdeki günlerde yapılacağı duyuruldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler