Merkeze 3 aday

Ön libero transferi için Imbula, Pasalic ve Vainqueur’le temasta.

Yayınlanma: 25.06.2017 - 18:38
Abone Ol google-news

Tudor’un koşan ve mücadele eden bir orta saha kurgusu oluşturma hedefi doğrultusunda Galatasaray’ın bu noktaya yapacağı transfer için çalışmalar devam ediyor. Kısa süre içinde Gomis ve Belhanda transferlerini taraftarlarına duyurması beklenen Sarı-Kırmızılılarda Tudor’un oluşturacağı yeni kadronun iskeletinde büyük önem taşıyan orta sahanın merkezi için temaslar sürüyor.

Ön liberoya yapılacak transfer için listenin üst basamaklarında Stoke City’den Giannelli Imbula, Roma’dan William Vainqueur, Chelsea’den Mario Pasalic yer alıyor. Geçen sezonu Milan’da kiralık geçiren 22 yaşındaki Hırvat Pasalic için Galatasaray’ın Chelsea’ye 2.5 milyon Avro seviyesinde bir bonservis teklifinde bulunduğu öğrenildi. Milan’da 27 maça çıkan ve performansıyla dikkat çeken Pasalic’in Chelsea ile sözleşmesi Haziran 2018’de sona eriyor. Genç orta sahanın Tudor’un vatandaşı olmasının yanı sıra Hırvat hocanın Chelsea’nin teknik direktörü Conte ile geçmişte beraber forma giymesi Sarı-Kırmızılıların elini güçlendiriyor.

Bonservisi Roma’da olan ve geçen sezonu Marsilya’da kiralık geçiren 28 yaşındaki William Vainqueur için de Galatasaray, İtalyan ekibiyle masaya oturdu. Sarı-Kırmızılıların, Roma’ya tıpkı Pasalic’te olduğu gibi yine 2.5 milyon Avro’luk bonservis teklifinde bulunduğu kaydedildi. Fransız futbolcuya ise 3+1 yıllık kontrat önerildiği kaydedildi. Stoke City’nin 24 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu Giannelli Imbula için İngiliz ekibine kiralama teklifinde bulunan Galatasaray’ın henüz olumlu yanıt alamadığı bildirildi. Sarı-Kırmızılıların teklifinin ardından Fransız kulübü Nice’in de Imbula’yı kadrosuna katmak adına girişimde bulunması sonrası Cim-Bom beklemeye geçti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler