Golcü-10 numara bekleyişi

Transfere hızlı başlayan F.Bahçe’de sıkıntılı bölgelere çözüm bulunamadı.

Yayınlanma: 26.06.2017 - 18:31
Abone Ol google-news

Fenerbahçe şu ana kadar yaptığı üç transferin yanına dördüncü ismi ilave etmekte zorluk yaşıyor. Oysa Başkan Aziz Yıldırım 4 transferin bittiğinden söz etmişti. Mehmet Ekici, Valbuena ve Dirar iyi transferler olsa da istenilen golcü ve on numara hatta iki kanat oyuncusu henüz yok. Eğer bu bölgere oyuncu alınmazsa Sarı-Lacivertliler son 2-3 yıldır yaşadığı sorunu şimdi de yaşayabilir.

4 futbolcuya izin

Aykut Kocaman kendisine teklif gelen her futbolcunun satılabileceğini belirtti ve takımdan gitmek isteyen 4 futbolcu Simon Kjaer, Ozan Tufan, Volkan Şen ve Aatif Chahechouhe için kesin bir dille “gidebilirler” ifadesini kullandı. Bu dörtlü transfer oluncaya kadar Sarı-Lacivertlilerin kampında yer alacak. Dört yıl aradan sonra F.Bahçe’ye dönen teknik direktör Aykut Kocaman, yöneticilerle yaptığı toplantıda, yeni sezonda nasıl bir takım kuracağını anlattı. Başarılı hoca ismi yaşı ve kariyeri ne olursa olsun hiçbir futbolcunun vazgeçilmez olmadığının altını çizdi.

Sahaya iniyor

F.Bahçe, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yeni sezonu bugün açacak. Kocaman’lı ekip, ilk olarak Samandıra’da bir araya gelecek. Takım burada bir süre çalıştıktan sonra, 1 Temmuz’da soluğu Topuk Yaylası’nda alacak. F.Bahçe’nin İstanbul’daki kampında yeni transferler Mehmet Ekici, Valbuena ve Nabil Dirar da hazır bulunacak. Sezon biter bitmez milli takıma giden futbolcular ise 4 Temmuz’da top başı yapacak. F.Bahçe ilk yurtdışı kampı için 11 Temmuz günü İsviçre’nin Lozan kentine gidecek. Sarı- Lacivertliler burada kaldığı süre içerisinde 4 hazırlık maçı oynayacak. F.Bahçe sırasıyla 12 Temmuz’da Portekiz’in Sporting Lizbon, 15 Temmuz’da Fransa’nın O. Marsilya, 17 Temmuz’da İspanya’nın A. Bilbao, ve 19 Temmuz’da Fransa’nın Monaco takımlarıyla karşılaşacak. Sarı-Lacivertliler yeni sezonun ilk resmi maçına 27 Temmuz günü (UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme ilk tur) çıkacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler