Judoda yoğun yaz mesaisi

Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, "Ümitler, Gençler ve Büyükler kategorilerinde uluslararası arenada başarılı dereceler elde etme arzumuz en üst düzeyde" dedi.

Yayınlanma: 05.07.2017 - 23:18
Abone Ol google-news


Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, genç ve spora yatkın bir nüfusa sahip Türkiye'de Judo açısından iyi bir noktada bulunduklarını ve lisanslı sporcuları aktif tutmaya yönelik müsabakalar organize edildiğini söyledi. 


Yaz döneminin Judo açısından yoğun bir mesai içinde geçeceğini ifade eden Huysuz, "Bu dönemde Ümitlerimiz 25-29 Temmuz'da Macaristan'da EYOF Gençlik Oyunları ile 9-13 Ağustos'ta Şili'de Dünya şampiyonaları , Gençlerimiz, 7-9 Temmuz tarihlerinde Bulgaristan'da Balkan, 15-17 Eylül Slovenya'da Avrupa şampiyonaları ve Büyüklerimiz ise Macaristan'da 28 Ağustos -3 Eylül'de Dünya Şampiyonasında mücadele edecekler. Bu organizasyonlarda başarılı dereceler elde etme arzumuz en üst seviyede olacaktır" diye konuştu.

Sezer Huysuz, "Şu anda 100 bin lisanslı sporcumuz var. 21 bin 300 aktif judo yapan sporcu profilimiz var. Hedefimiz, geride bıraktığımız başarıların üzerine katarak, Türk Judosunu daha da ileriye taşımaktır. Yoğun ve tempolu çalışmalarımızın yanı sıra katılacağımız uluslararası faaliyetler içinde; Ümitler Avrupa, Dünya şampiyonaları ve  Gençlik Oyunları, Gençler Balkan ve Avrupa, Büyükler ise Dünya Şampiyonası madalya coşkusu yaşamamızın yanı sıra sporcularımızın uluslararası arenada tecrübesini arttırması açısından son derece önem arz ediyor." dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler