Karar Aziz Yıldırım’ın

Fenerbahçe Başkanı, Aykut Kocaman’dan sonra Emre Belözoğlu için de ikna olursa Medipol Başakşehir ile transfer görüşmelerine başlanacak.

Yayınlanma: 08.07.2017 - 18:38
Abone Ol google-news

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, son 2 yıldır UEFA’nın Finansal Fair Play (FFP) uygulamaları nedeniyle transferde dikkatli davranmaya çalışıyor. Geride kalan sezon öncesi UEFA’yla 2020’ye dek FFP anlaşması yapan Sarı - Lacivertliler, bu sezon için azami 10 milyon Avro hesap açığı vermeyi taahhüt etti. Bonservis bedeli ödeyerek transfer yapmak için oyuncu satması gereken F.Bahçe, bu nedenle son 2 yıldır oldukça dikkatli bir politika izliyor. Mehmet Ekici, Valbuena, Dirar ve Kameni’yle sözleşme imzalayan Sarı - Lacivertlilerde ani bir gelişme yaşandı ve Aykut Kocaman-Ali Yıldırım görüşmesi sırasında Emre Belözoğlu ismi gündeme geldi. Kocaman’da olduğu gibi Ali Yıldırım, ağabeyini ikna ederse M.Başakşehir’le 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Emre için görüşmelere başlanacak. 2 yıl önce F.Bahçe’den ayrılarak M.Başakşehir’e giden Emre, geçen sezonun devre arasında da istenmiş ancak kulübü bırakmamıştı. Şimdi Sarı - Lacivertliler, tecrübeli futbolcuyu yeniden kadroya katmak istiyor. Emre de bu duruma sıcak bakıyor ancak tek bir engel var. M.Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, kaptanını bırakmak istemiyor. 36 yaşındaki oyuncu, geçen sezon 35’i ilk 11’de olmak üzere 36 maçta forma giyerken 6 gol atıp 8 de asist yaptı.

‘Gönlümdeki takım’

Emre Belözoğlu; geçen günlerde yaptığı açıklamada, “F.Bahçe gönlümdeki takım. Aykut hoca benim için çok değerli bir teknik adam. Kader birliği yaptık. F.Bahçe’nin en zor zamanlarında birlikteydik” ifadesini kullanmıştı.

 

Skrtel: Mehmet Ekici çok şaşırttı

Martin Skrtel, Topuk Yaylası’nda basın toplantısı düzenledi. İşte Skrtel’in açıklamaları...

-Bizi sviçre’de güzel karşılaşmalar bekliyor. Çok iyi bir takım olmak için iyi takımlarla karşılaşmanız gerekiyor. Şu anki idmanlara göre yeni transferlerimiz bu takıma kalite katmış.

-Mehmet Ekici beni şaşırttı. Çok iyi işler yapıyor. Kaliteli bir futbolcu. Diğer transferler de çok kaliteli. Onların takıma iyi katkıları olacaktır.

-Sezon öncesi kampları her zaman zorlu dönemlerdir. Buna ihtiyacımız olduğunu biliyoruz. Sezon başlayana dek olabileceğimiz en fit duruma gelmek istiyoruz.

-Yeni bir hoca geldi, yeni fikirler var. O kendi fikirlerini bize göstermeye çalışıyor, biz de onun dediklerini yapmak zorundayız. İsteğimiz saha içerisine bu çalışmalarımızı yansıtmak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler