UEFA Avrupa Ligi'nde rakipler belli oldu

UEFA Avrupa Ligi'nin 3. ön eleme turu kuraları bugün çekildi. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Sturm Graz - Mladost Podgorica maçının galibiyle eşleşecek. Galatasaray Östersund'u elerse, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Inter Bakü-Fola Esch maçının galibiyle eşleşti.

Yayınlanma: 14.07.2017 - 14:17
Abone Ol google-news

<video:781201>

Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Club Brugge oldu

İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilen Şampiyonlar Ligi 3'ncü ön eleme turu kura çekiminde İstanbul Başakşehir'in rakibi belli oldu. Turuncu-lacivertli ekip Belçika'nın Club Brugge takımıyla eşleşti. Temsilcimiz ilk maçını 25 veya 26 Temmuz'da deplasmanda, rövanşı ise 1 veya 2 Ağustos'ta İstanbul'da oynayacak.

İstanbul temsilcisi, rakibini elemesi halinde play-off turuna kalacak ve bu turu da geçmesi halinde Şampiyonlar Ligi'ne grup aşamasından katılmaya hak kazanacak.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe'nin muhtemel rakibi belli oldu

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turundaki muhtemel rakipleri belli oldu.

Sarı-Lacivertli ekip Sturm Graz/Mladost Podgorica eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. Fenerbahçe ilk maçı 27 Temmuz Perşembe günü deplasmanda, rövanşı ise 3 Ağustos Perşembe günü İstanbul'da oynayacak.

Avusturya ekibi Sturm Graz ile Karadağ takımı Mladost Podgorica eşleşmesinin 2. ön eleme turunda oynanan ilk maçında Karadağ ekibi Mladost Podgorica deplasmanda 1-0 kazanmıştı. Bu maçın rövanşı 20 Temmuz Perşembe günü Karadağ'da oynanacak.

Galatasaray turu geçerse rakipler belli

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İsveç'in Östersunds takımına 2-0 mağlup olan, Galatasaray'ın turu geçmesi halinde bir üst turdaki muhtemel rakipleri de belli oldu.

Sarı-kırmızılı ekip, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Inter Bakü(Azerbaycan) ile Fola Esch(Lüksemburg) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. İki ekip arasında Azerbaycan'da oynanan ilk karşilaşmayı İnter Bakü 1-0'lık skorlar kazanmıştı

 Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya eşleşmeyi değerlendirdi

"Her kupada olduğu gibi bu kupada da iddialıyız"

UEFA Avrupa Ligi'ne 3. ön elemeden katılan Fenerbahçe'nin rakibi Sturm Graz ile Mladost Podgorica takımlarının galibi olacak. UEFA'nın Nyon kentindeki merkezinde çekilen kuradan sonra değerlendirmelerde bulunan Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya kuranın Fenerbahçe'ye hayırlı olmasını dilediğini belirtti. Çetinkaya, "Bizim Fenerbahçe olarak hedefimiz büyük. Her kupada olduğu gibi bu kupada da iddialıyız. İnşallah bu turu dostluk çerçevesinde oynayıp turu geçmek istiyoruz. Rakibimize de bol şans dilemek istiyorum" şeklinde konuştu. 
Sturm Graz Kulübü yetkilisi Bruno Hütter ise "Kuradan çok mutluyuz. Podgorica ile bir maçımız daha var. İkinci maçı kazanıp turu geçersek çok güzel bir şehir olan İstanbul'a geleceğiz. Daha sonrasında Fenerbahçe ile zorlu maçlar yapacağız" dedi. 

Göksel Gümüşdağ: Club Brugge'ü arzu ediyordum

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, UEFA Şampiyonlar Ligi kurasını değerlendirerek, “Club Brugge'ü arzu ediyordum. Gerçekten de öyle çıktı. O takım, bu takım çıktı diye değerlendirme yapmam. Her takım zordur” dedi.

Yeni transferler Gökhan İnler ve Mevlüt Erdinç’in basın toplantısında Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Slovenya kampında Chedjou'nun sakatlandığını belirten Gümüşdağ, “4-5 ay aramızda olamayacak. Şu anki planlamamız 2 futbolu daha kadromuza katmak” şeklinde konuştu. 

Kulübü profesyonel şirket anlayışıyla yöneteceklerini yineleyen Gümüşdağ, “Biz her zaman kulübümüzün menfaatlerini ön planda tutarız. UEFA Şampiyonlar Ligi kurasında Club Brugge'ü arzu ediyordum. Gerçekten de öyle çıktı. O takım, bu takım çıktı diye değerlendirme yapmam. Her takım zordur, her maç 90 dakikada biter. Bu yıl derbilerin şampiyonuyuz. Yarış sadece onların arasında geçseydi lig şampiyonuyduk. İçeride, dışarıda derbileri kazandık ama kadro potansiyeli biraz daha az olan takımlara karşı puan kaybettik. İnşallah hayırlı bir kura olur” diye konuştu.

“Emre için Fenerbahçe’den teklif gelmedi”

Emre Belözoğlu’nun Fenerbahçe’ye transfer olacağı yönünde çıkan haberler için de açıklamalarda bulunan Başkan Gümüşdağ, “Emre, bizim 1 yıl daha sözleşmesi olan futbolcumuz. Haberleri gazetelerde görüyorum, kendim de şaşkınım. Fenerbahçe'den bir teklif gelmedi. Ondan çok memnunuz, o da buradan memnun. Kulübümüze kendisiyle alakalı en ufak bir teklif gelmedi" diyerek sözlerini noktaladı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler