FM 2018'in Kasım ayında piyasaya çıkması bekleniyor

Football Manager 2018'in Kasım ayında piyasaya çıkması bekleniyor. Oyunun animasyon anlamında ne kadar geliştirileceği de merak konusu.

Yayınlanma: 20.07.2017 - 15:08
Abone Ol google-news

Football Manager dünyanın en popüler oyunlarından bir tanesi.

Oyunun 2018 versiyonunun ne zaman çıkacağına yönelik merak gün geçtikçe artıyor. Oyunun ne zaman çıkacağıyla ilgili resmi bir bilgilendirme yapılmadı. Sadece spekülasyonlar var.
Son üç FM oyunu da Kasım ayının ilk bölümünde çıktılar – FM 17: 4 Kasım, FM 16: 13 Kasım, FM 15: 7 Kasım-  Dolayısıyla FM 18’in de Kasım ayında çıkmasını bekleniyor.

OYUNDAKİ YENİ ÖZELLİKLER NELER OLACAK?

Oyunun resmi Instagram hesabı mart ayında bir güncelleme yayınladı. Fotoğrafta iki aktör kupa kaldırma mimiği yapıyorlar. Dolayısıyla oyuna daha fazla kutlama animasyonunun gelmesi bekleniyor.

Oyunun hayranları uzun bir süredir köklü değişiklikler bekliyorlar ama 17, 16’ya göre gelişse de yeterli olmadı. FM 18’de kadınlar futbolunun da yer alması bekleniyor. Ayrıca 3D Lisans konusunda da FM’nin FIFA’nın yerisinde kaldığını söylemek gerek. Yeni formaların ve tüm futbolcuların fotoğraflarının oyunda yer alması önemli bir gelişme olacaktır.

FM 2018’İN FİYATI NE OLACAK?

FM 2017, Türkiye’de 100 TL’den satışa çıkmıştı.

Football Manager 2018’in fiyatına dair henüz bir bilgi yoka ama bu defa biraz daha fazla olma ihtimali var.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler