Ertuğrul Taşkıran Boluspor'da: Yeni transferler kaydediliyor

Fenerbahçe altyapısından yetişen kaleci Ertuğrul Taşkıran 1 milyon euro karşılığında Boluspor'a transfer oldu. Kasasına 1 milyon euro koyan Fenerbahçe böylece FFP sorumluluk anlaşması gereği oyuncu satışından gelir elde ederek yeni transferlerini UEFA kadrosuna kaydedebilme hakkını elde etti.

Yayınlanma: 21.07.2017 - 16:29
Abone Ol google-news

Fenerbahçe, kaleci Ertuğrul Taşkıran'ın Boluspor'a transfer olduğunu açıkladı. 27 yaşındaki kaleci yeni kulübüyle sözleşme imzalayacak.

Fenerbahçe altyapısından yetişen ve 2010-2011 sezonundan bu yana A takım forması giyen kaleci Ertuğrul Taşkıran, Boluspor'la anlaştı. Daha önce Samsunspor, Kayserispor ve Sivasspor'da da kiralık olarak forma giyen ve Fenerbahçe'ye geri dönen Ertuğrul, önümüzdeki sezon Boluspor için mücadele edecek. Fenerbahçe, resmi internet sitesinden transferi açıklarken, Ertuğrul Taşkıran'a da bugüne kadar verdiği hizmetler nedeniyle teşekkür ederek bundan sonraki kariyeri için de başarılar diledi.


Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklama şu şekilde;

Kulübümüz, futbolcularımızdan Mahmut Ertuğrul Taşkıran'ın transferi konusunda Boluspor ile her konuda anlaşmaya varmıştır.
Kulübümüz altyapısından yetişen ve 2010-2011 futbol sezonundan bu yana sarı-lacivertli formamızı giyen Mahmut Ertuğrul Taşkıran, Boluspor ile resmi sözleşme imzalayacaktır.
Mahmut Ertuğrul Taşkıran'a bugüne kadar sunmuş olduğu hizmetler için teşekkür ediyor, yeni kariyerinde başarılar diliyoruz.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler