Beşiktaş'a imza atan Negredo iddialı konuştu: Bu yıl 35 golüm var

Beşiktaş Valencia'dan İspanyol golcü Alvaro Negredo ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Vodafone Park'ta Başkan Fikret Orman'ın da katılımıyla gerçekleşen imza töreninde Negredo bu yıl 35 gol atacağının sözünü verdi.

Yayınlanma: 04.08.2017 - 12:37
Abone Ol google-news

<video:796158>


Beşiktaş Valencia'dan İspanyol golcü Alvaro Negredo ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Vodafone Park'ta Başkan Fikret Orman'ın da katılımıyla gerçekleşen imza töreninde Negredo bu yıl 35 gol atacağının sözünü verdi. Negredo bu sözünü bir kağıda yazarken Başkan Orman ise bu yıl gol kralının Beşiktaş'tan çıkacağına inandığını belirtti.

İşte Negredo'nun ilk açıklamaları:

Beşiktaş dünya çapında bir kulüp

Vodafone Park muhteşem bir stat. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Menajerim Beşiktaş'ın teklifini iletti, çok uzun sürmedi ben de gelmeye hevesliydim. Beşiktaş ailesine katılmak için çok hevesliydim. Beşiktaş dünya çapında bir kulüp o slogan çok orijinal.

Beşiktaş'a yardımcı olmak için geldim

Beşiktaş taraftarı bu videodan sonra artmıştır. Beşiktaş şöhreti gün geçtikçe artıyor. Ben de birini arayacağım heralde. Ben de Beşiktaş'a yardımcı olmak için geldim. Bu takımı tepede tutmak için elimden geleni yapacağım.

Matador lakabını seviyorum

İstanbul'da tanıdıklarım vardı, Pepe ile de konuştum. Kimse olumsuz bir şey söylemedi. Yeniden şampiyonluk istiyorum. Beşiktaş taraftarının mükemmel ilgisinden dolayı buradayım. Beşiktaş taraftarının birçok videosunu izledim. Şu an onlarla alakalı konuşurken bile tüylerim diken diken oluyor. İspanya'da birkaç tane lakabım vardı. Canavar, köpekbalığı, matador... En iyisi matador. Herkes böyle taraftarın karşısında oynamak ister. Onların önünde çıkacağım ilk maçı heyecanla bekliyorum. Forvetlerin hedefleri attığı en çok gol sayısını geçmek. 35 gol atarım. İdolüm Brezilyalı Ronaldo. Real Madrid'in 2. takımında oynarken o, A takımda oynuyordu. Aynı sahada antrenmana çıkma şansı buldum. Beşiktaş'ta forma numaram 9 olacak.

Dün akşam başkanla beraber yemek yedim. Bir kere daha ne kadar doğru bir yerde olduğumu anladım. Saha içinde yanılmadıklarını ispatlamak için elimden geleni yapacağım. Birisini arayıp buraya gelmesi için ikna edecek olsam çok fazla düşünmemesini söylerdim. Beşiktaş ailesinin şampiyon olup daha da büyümesini istiyorum. Beşiktaş uğurlu bir kulüp. Bende çok şanslıyım. Milli takım yolu çok uzun bir yol. Çok çalışmam gerekiyor. Beşiktaş'ta en iyi geçirdiğim sezonun üstüne çıkmak istiyorum. Gary Medel büyük bir oyuncu. Ama bu başkanımızı ilgilendiren bir konu.

Başkan Fikret Orman'ın açıklamaları şöyle;

Negredo transferiyle beraber taraftarımızın mutlu olduğunu düşünüyorum. Allah utandırmasın. "Negredo'yu çok istedik. Kendisi de çok istekliydi. Biz transferleri karşılıklı istekle yapıyoruz. İşimizin en önemli parçası, taraftarımızı mutlu etmek. Taraftarlar Negredo transferinden dolayı mutludur diye düşünüyorum. Mali koşullar dışında gönül koşullarının da uyması önemli. Düzgün bir karakteri Beşiktaş’a kazandırdığımız için mutluyum. Beşiktaş'a transfer olacak oyuncular için tek şart para değildir. Başka kulüplerde bu böyle olabilir. Başka takımların yaptığı yüksek teklifler Beşiktaş'ı zedeleyecek bir durum değildir.

Negredo'nun maliyeti belli oldu

Siyah-beyazlılar sözleşme fesih bedeli olarak Valencia'ya 2.5 milyon Euro ödeyecek. 2+1 yıllık sözleşme imzalayan İspanyol golcü, yıllık 4 milyon 350 bin Euro alacak.

KAP'a yapılan açıklama şöyle;

"Alvaro Negredo Sanchez'in transferi konusunda kendisi ve kulübü Valencia ile anlaşmaya varılmıştır.

Sözleşme fesih bedeli olarak şirketimiz tarafından Valencia kulübüne net 2.500.000 Avro ödenecektir.

Oyuncu ile 2+1 yıllık sözleşme ile aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır.

2017-2018 Sezonu için 4.350.000 Avro

2018-2019 Sezonu için 4.350.000 Avro garanti ücret ödenecektir.

Oyuncu 2018-2019 sezonunda 25 maç veya daha fazla resmi müsabakada (Türkiye Kupası hariç) oynadığı takdirde sözleşme 2019-2020 yılına uzayacak olup,

2019-2020 Sezonu için 4.000.000 Avro garanti ücret ödenecektir.

Oyuncuya ayrıca puan başı ücret ödenmeyecektir."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler