Beşiktaş’a bir stoper daha geliyor

Beşiktaş, Medel'i transfer etmesine rağmen Dinamo Kiev'in stoperi Vida için yine bir girişimde bulunacak.

Yayınlanma: 12.08.2017 - 09:14
Abone Ol google-news

Medel'i transfer ederek takımı adeta yıldızlar karması haline getiren Beşiktaş Yönetimi, gözünü yeniden Vida'ya çevirdi.

Medel'in defansif orta saha ve sağ bek oynama özelliklerinin bulunması nedeniyle, bu oyuncuyu farklı yerlerde oynatma ihtimalini göz önünde bulunduran siyah-beyazlılar, stoperde Vida için yeni bir teklif sunacak.

Dinamo Kiev Yönetimi'ne bugün sunulacak teklife göre, Beşiktaşlılar, Vida için bir miktar para ve Boyko'yu takas olarak vermeyi planlıyor. Hırvat futbolcunun 31 Aralık 2 017'de serbest kalacak olması nedeniyle, bu oyuncu için yüksek miktarda bonservis bedeli ödemek istemeyen Kartal, son teklifine olumsuz yanıt alma durumunda da alternatifini hazırladı.

Yabancı kontenjanını da düşünen Beşiktaş Yönetimi, Almanya'nın Düsseldorf takımında oynayan Kaan Ayhan'ı transfer etmeye çalışacak. Alman 2.Lig'inde oynayan bu oyuncuyu bedava almaya çalışan siyah-beyazlı kulüp, Kaan'ı renklerine katabilirse Demba Ba'yı gündemine alacak.

Son yabancı kontenjanını ya Vida ya da Demba Ba ile doldurmayı planlayan siyah beyazlı kulüp, bütün bu gelişmelere, Vida için yapılacak pazarlıklara göre yön verecek. Rakip takımların kadrolarını güçlendirmesi nedeniyle, transferde yeni stratejiler geliştiren Beşiktaş Yönetimi, ilk etapta Vida transferini bir kaç gün içerisinde bitirmeye çalışacak. (Milliyet)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler