Giuliano sağlık kontrolünden geçti stadyumu ve müzeyi gezdi

Fenerbahçe'nin dün İstanbul'a getirdiği Brezilyalı futbolcu Giuliano Victor De Paula, sağlık kontrolünden geçirildi.

Yayınlanma: 12.08.2017 - 15:35
Abone Ol google-news


Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, kendisi ve kulübüyle kiralık olarak transfer edilmesi konusunda görüşmelere başlanan Giuliano'nun, Ulus'ta bulunan Liv Hospital'da bir dizi muayene ve teste tabi tutulduğu belirtildi.

Oyuncuya kardiyoloji, kulak-burun-boğaz, ortopedi, genel cerrahi, dahiliye ve göz muayeneleri, kardiyak ile radyolojik testler yapıldığı aktarıldı.

Kendisi ve kulübüyle kiralanması konusunda görüşmelere başlanan Giuliano Victor De Paula, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'ni gezdi.

Brezilyalı yıldız kulüp binasında Asbaşkan Şekip Mosturoğlu ve İdari Menajer Hasan Çetinkaya ile bir araya geldi ve bir süre sohbet etti. Giuliano Victor De Paula ardından Fenerbahçe Müzesi'ni gezdi. Sarı lacivertli taraftarlar müzede karşılaştıkları yıldız oyuncuya büyük ilgi gösterdi.

Ardından Maraton Tribünü'nde bulunan Fenerium mağazasına geçen Giuliano Victor De Paula, yeni sezon formaları ve Fenerium ürünlerini inceledi. Fenerbahçe Televizyonu'nu da ziyaret eden Brezilyalı futbolcu, soyunma odalarını da gezerek stat gezisini saha içinde noktaladı. Giuliano Victor De Paula, ziyaret sırasında eski futbolcu Rıdvan Dilmen ile de sohbet edip, fotoğraf çektirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler