Aykut Kocaman değişime gidiyor

Göztepe beraberliği sonrası taşlar yeniden oynayacak.

Yayınlanma: 14.08.2017 - 18:24
Abone Ol google-news

Göztepe karşısında lige kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe’de Aykut Kocaman kadroda değişime gidiyor. Kocaman, Vardar ve Trabzonspor maçlarında farklı onbirleri sahaya sürecek. Hatalı gol yiyerek gündeme oturan Volkan Demirel’in yerine kalenin Kameni’ye devredilmesi kesinleşti. Ozan Tufan ve Robin van Persie şanslarını yine olumlu yönde değerlendiremediler. Vitor Pereira ve Dick Advocaat dönemlerinde takıma en ufak katkı sağlamayan Ozan Tufan ve Van Persie’nin de değişikliklerden etkilenmesi bekleniyor. Algemeen Dagblad gazetesi Hollandalıyla ilgili verdiği haberde oyuncunun yerde baş aşağı kaldığı bir fotoğrafıyla beraber “Robin van Persie dip yaptı” haberine yer verdi. Aykut hoca bu iki futbolcunun yerlerine yeni isimlere şans tanıyacak. Daha önce de yazmıştım. Artık yeni oyuncuların önü açılmalı, sabır gösterilmeli diye.. Gelecek iki takviye ile Fenerbahçe’nin güçleneceğine inananlardan birisiyim. Bu hafta peş peşe gelen çok önemli Vardar ve Trabzon maçı var. Bu maçlar mutlak surette kayıpsız geçilmek zorunda.

Yeni Alex Guiliano

Fenerbahçe’ye imza attıktan sonra 20 numaralı forması ile poz veren Guiliano, Alex’in F.Bahçe’ye geldiği dönemi anımsattı. Sarı-Lacivertli takımda efsaneleşen Alex de Souza da ilk yıllarında 20 numaralı formayı giymiş, ardından 10 numaralı formayı sırtına geçirmişti. F.Bahçe’nin yeni Brezilyalısı, Van Persienin takımdan ayrılması durumunda 10 numaralı formanın sahibi olabilir. Tabi bu durum Guiliano’nun göstereceği performansa ya da bu süreçte Fenerbahçe’nin dünya yıldızı bir 10 numara transfer edip etmeyeceğine de bağlı. Guiliano ilk antremanına dün çıktı.

Vardar golcüsünü gönderdi

Makedonya’nın Vardar ekibi, UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe ile yapacağı maça sayılı günler kala, şaşırtan bir harekete imza attı. Takımın en önemli yıldızı olarak gösterilen Brezilyalı forvet, Jonathan Balotelli elden çıkarıldı.Vardar formasıyla geçtiğimiz sezon 12 gol kaydeden 28 yaşındaki santrfor, Katar’ın Al-Gharafa takımına transfer oldu.

Lucescu Samandıra’ya geliyor

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Fenerbahçe’nin bu sabah Samandıra’da yapacağı antremanı takip edecek. Lucescu’nun, Aykut Kocaman’la da tanışmak ve diyaloglarını artırmak istediği öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcının, önümüzdeki haftalarda takımların maçlarının yanı sıra, antrenmanlarını da yakından izleyeceği bilgisi alındı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler