Lebron James, Donald Trump'a 'sözde başkan' dedi

Ünlü basketbolcu Lebron James, twitter hesabından paylaştığı mesajda Donald Trump'ı nefreti moda haline getirmekle suçladı. Daha sonra yaptığı konuşmada ise Donald Trump için "sözde başkan" ifadesini kullandı

Yayınlanma: 16.08.2017 - 18:04
Abone Ol google-news



Lebron James kendi twitter hesabından paylaştığı mesajında “Nefret Amerika’da hep vardı. Ancak Donald Trump bunu yeniden moda hale getirdi! Mevkiler bizi hiç ilgilendirmiyor!" diyerek Donald Trump'a tepki göstermesinin ardından Aile Vakfı Toplantısı'nda yaptığı konuşmada Charlottesville'de yaşananları trajedi olarak nitelendirdi. James, çözümün sevgiden geçtiğini vurguladığı konuşmasında Donald Trump için "sözde başkan" ifadesini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Charlottesville'de Gündüz saatlerinde neo-Nazilerin eylemlerini bastırmak isteyen polisleri taşıyan bir helikopterin düşmesi sonucunda iki polis hayatını kaybetmiş, akşam saatlerinde ise neo-Nazileri protesto eden kitlenin üstüne araç sürülmesi sonucunda bir sivil yaşamını yitirmişti. Yaşanan olayların sonrasında şiddet olaylarına karışan bütün tarafları kınadığını ifade eden Trump, "Neo-Nazileri kınadım, birçok farklı grubu kınadım ama bu kişelerin hepsi neo-nazi ya da beyazların üstünlüğünü savunan kişiler değildi" ifadesinde bulunmuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler