Sakatlık sanıldı ergenlik ağrıları çıktı

İngiliz basını Manchester United'ın genç yıldızı Marcus Rashford'ın sırt ağrılarının sebebini ortaya çıkardı. Habere göre 19 yaşındaki yıldız futbolcu "büyüme ağrıları" çekerken geçen sezondan bu yana 3 santimetre uzadı. Rashford artık 1.81 metre boyunda.

Yayınlanma: 18.08.2017 - 09:39
Abone Ol google-news

 

Manchester United’ın genç yıldızı Marcus Rashford’la ilgili ilginç bir gerçek ortaya çıktı. SunSport’ta yer alan haberde 19 yaşındaki genç futbolcunun geçen sezondan bu yana sırt ağrıları çektiği ve bu ağrıların sebebinin Rashford’ın boyunun uzaması olduğu ifade edildi.

Jose Mourinho ve kurmaylarının bildiği ve sır gibi saklanan bu gerçek, Rashford’ın tamamen iyileşmesiyle ortaya çıktı. Mourinho konuyla ilgili yaz hazırlık döneminde yaptığı açıklamada “Ben geldiğimden bu yana Rashford üç santimetre uzadı ve kas kütlesi arttı. O artık daha güçlü” ifadelerini kullanmıştı. Halk arasında “büyüme ağrısı” olarak bilinen rahatsızlıktan muzdarip olan genç oyuncu artık 1.81 metre boyunda.

Fiziksel yoğunluğu yüksek mücadelelerde geçen sezon Mourinho’nun bu sebepten oyuncuya forma vermediği ve bazı zamanlar Rashford’ın ağrıları sebebiyle antrenmana dahi gelemeyecek duruma geldiği belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler