Beşiktaş deplasmanda kayıp

Süper Lig'de İlhan Cavcav Sezonu'nun 2. haftasında Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan maçta Beşiktaş deplasmanda Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı.

Yayınlanma: 18.08.2017 - 10:32
Abone Ol google-news


 

Süper Lig'in 2. haftasının açılış maçında Beşiktaş deplasmanda Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı.
 
Beşiktaş teknik direkötrü Şenol Güneş, geçen hafta oynadıkları Antalyaspor maçına göre ilk 11'de tek değişiklik yaptı. Güneş, Atiba'nın yaşadığı rahatsızlık nedeniyle yerine ilk 11'de Tolgay Arslan'a şans verirken Gary Medel de ilk kez kadroda kendisine yer buldu.
 
Beşiktaş, Kasımpaşa karşısında 7. dakikada Babel'in golüyle 1-0 öne geçti. Dusko Tosic'in arapasında savunma arkasına sarkan Cenk Tosun sol çaprazdan ceza sahasına girdi. Son çizgiye kadar inip yerden sert bir pas gönderdi, arka direkte topa dokunan Ryan Babel topu filelerle buluşturdu ve Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.
 
Kasımpaşa 24. dakikada beraberliği Neumayr ile yakaladı. Sol kanattan kullanılan taç atışı sonrasında topla buluşan Veigneau pasını Neumayr'a aktardı. Neumayr, ceza sahası dışı sol çaprazdan yaptığı klas vuruşla topu ağlara göndermeyi başardı.
 
Beşiktaş 34. dakikada Talisca ile karşılaşmada bir kez daha öne geçti. Caner Erkin'in sol kanattan ortasına ceza sahasının içinde iyi yükselen Talisca kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu.
 
Karşılaşmanın ilk yarısı 2-1 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile sona erdi.
 
Beşiktaş 58. dakikada Cenk Tosun ile gole çok yaklaştı. Babel'in pasıyla ceza sahasının içinde topla buluşan Cenk Tosun'un şutu kalenin üstünden auta çıktı.
 
Karşılaşmanın 74. dakikasında  Beşiktaş'ın 2 yeni transferi Lens ve Medel Quaresma ve Oğuzhan Özyakup'un yerine oyuna dahil oldu.  
 
Kasımpaşa, Beşiktaş karşısında 78. dakikada bir kez daha eşitliği yakaladı. Trezeguet ceza sahasının dışından attığı golle Kasımpşa'ya 2-2'lik eşitliği getirdi.
 
Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı ve ekipler sahadan birer puanla ayrıldı.


KASIMPAŞA - BEŞİKTAŞ

STAT:
 Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı
HAKEM: Alper Ulusoy

SAAT: 21.45

KASIMPAŞA: Ramazan, Popov, Veysel Sarı, Youssef, Veigneau, Sadiku, Pavelka, Murillo, Neumayr, Trezeguet, Adem Büyük
TEKNİK DİREKTÖR: Kemal Özdeş

BEŞİKTAŞ: Fabri, Beck, Pepe, Tosic, Caner Erkin, Tolgay, Oğuzhan Özyakup, Talisca, Quaresma, Babel, Cenk Tosun.
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler