Lucescu Tolgay'a hayran kaldı... "Kim bu 18 numara?"

Ay-Yıldızlılar’ın teknik patronu Mircea Lucescu, performansından etkilendiği Beşiktaşlı futbolcu Tolgay Arslan'ın durumunu yardımcısı Tayfur Havutçu’ya sordu. Alman vatandaşı olan Tolgay Arslan’ın sorunu, Lucescu’yu üzdü.

Yayınlanma: 20.08.2017 - 10:38
Abone Ol google-news

 

Beşiktaş’ın Kasımpaşa ile yaptığı maçta Tolgay Arslan, ortaya koyduğu futbolla A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'yu kendisine hayran bıraktı.

"Kim bu 18 numara ?"

Sözcü’den Ali Aydın’ın haberine göre karşılaşmayı yardımcısı Tayfur Havutçu ile birlikte izleyen Rumen hoca, “Kim bu 18 numara?” diyerek bilgi aldı. Havutçu “Tolgay, Türk vatandaşı ama hem Türkiye hem Almanya U21'de oynadığı için şu an A Milli Takım'da oynatamıyoruz. Türkiye'de oynamak için FIFA'ya başvurdu. Sonuç alınamayınca CAS'a gidildi” dedi.

Tolgay için Havutçu'dan aldığı bilgilere üzülen Lucescu “Türk Milli Takımı'nda oynaması gerekiyor” diyerek, Terim döneminde başlatılan sürecin devam etmesini istedi. Milliler'in hocası Beşiktaş'tan ayrıca Oğuzhan Özyakup, Caner Erkin ve Cenk Tosun'un performanslarından memnun kaldı. Yaklaşan eleme sınavları öncesi Süper Lig maçlarını takibini sürdüren Lucescu, Sözcü'ye yaptığı açıklamada “Elemelerde iyi sonuçlar almak istiyoruz ve bunu başaracak potansiyelimiz var” değerlendirmesini yaptı.

"Milli Takım Dünya Kupası Finallerine layık"

Lucescu, çalışmaları hakkında bilgi verirken “Hemen hemen her maça gidiyorum. Hocalarla görüşüyoruz. Amacımız Türk Milli Takımı'nı layık olduğu yere taşımak. Layık olduğu yer de Dünya Kupası finallerine gitmektir. En iyi kadroyu kurup gruptan çıkmak için vargücümüzle çalışacağız. Her şey bizim elimizde. Maçları kazandığımızda zaten şampiyonaya gideriz. Ama bazı maçlar stratejik gelişir. O yüzden dikkatli olacağız” yorumunda bulundu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler