Kocaman'ın en kötü başlangıcı

Fenerbahçe 3 maçta galibiyet yüzü görmezken 4 gol attı 6 gol yedi.

Yayınlanma: 21.08.2017 - 18:47
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’de sıkıntı büyük. Hem de öyle böyle değil. Hafta arasında yazdığım haberimde kalede, savunmada ve de forvette sorunların yaşandığından söz etmiştim. Aynısı Trabzon maçında da yinelendi. Volkan hatalı gol yedi, Skrtel adam kaçırdı, orta alan yeterli çalışmadı. Van Persie denilen şahıs (futbolcu demeyeceğim) ise onbirde başladığı oyunun ilk bölümünde sahada ne yaptı kimseler anlayamadı. Jübile yapanlar olur ya. Persie de öyle işte. Mehmet Topal’da da gözle görülür düşüş var. Üç maçta çok kötü performans sergiledi. Vardar karşısında yenilen iki golde Mehmet’in hatalarından kaynaklandı. Tribünlerdeki taraftar Topal- De Souza ikilisini bir arada artık görmek istemiyor. Mehmet Ekici bir an önce dönmeli. Gelelim Nabil Dirar’a. Hani Lens’i aratmazdı? İki maçtır sahada kayıp. Taşlar elbette yerine oturacak ama bu süreç ne kadarda tamamlanır uzun mu, kısa mı sürer merak konusu. Takımın futbolu da yetersiz. Peş peşe Göztepe, Vardar ve Trabzonspor maçları oynanmış, galibiyet yok, 6 gol yenmiş, 4 gol atılmış. Kocaman dönemlerinin en kötü başlangıcı. Aykut Hoca, üç karşılaşmada toplam 25’e yakın net pozisyondan söz etse de futbolda gol atmak birinci şarttır. Pozisyona 25 değil 50 kez de girin. Eğer bitirici vuruşu yapamıyorsanız o zaman sıkıntı var demektir.

Vardar maçında da tribünler dolar ama...

Seyirci olağanüstüydü. Vardar maçına da gelecekler. Makedon takımına elenilirse bu seyirci tribünlerde bir daha zor bulunur. Biliyorsunuz ki iki yıldır Fenerbahçe maçlarını çok az bir seyirci kitlesi önünde oynuyordu. 12. adam görevini Trabzon karşılaşmasında fazlasıyla yaptı. Fakat karşılığını alamadı o başka. Volkan Demirel’i ıslıklamakta haklılar. Yediği hatalı goller karşısında alkışlayacak halleri yok ya. Perşembe gecesi zorun zoru olacak. Sarı - Lacivertliler bu turu geçmeli. Yoksa.. İlk maçta kırmızı kart gören Josef de Souza ve Zenit’ten transfer edelin Guiliano forma giyemeyecek. Fenerbahçe - Vardar maçının biletleri bugün satışa çıkıyor. Bilet fiyatları 30 ila 400 TL arasında değişiyor.

Wiel imzaya kaldı

Van der Wiel’in Fenerbahçe’den ayrılarak Cagliari’yi gitmesi sadece imzaya kaldı. PSG’den transfer edilen Wiel, Sarı - Lacivertli forma ile çıktığı 17 maçta 1 asist yapmıştı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler