İşte Konyaspor ve Başakşehir'in Avrupa Ligi maçlarının hakemleri

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda mücadele edecek olan Medipol Başakşehir'in evinde Ludogorets ile oynayacağı karşılaşmanın ve Marsilya'ya konuk olacak olan Konyaspor'un maçında düdük çalacak hakemler belli oldu.

Yayınlanma: 11.09.2017 - 16:30
Abone Ol google-news

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda 14 Eylül Perşembe günü saat 20.00'de oynanacak müsabayı İsveçli hakem Stefan Johannesson yönetecek. Johannesson'un yardımcılıklarını Fredrik Nilsson ile Magnus Sjöblom yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Joakim Amri Nilsson olacak.

Konya'ya Litvanyalı hakem

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda mücadele edecek olan Atiker Konyaspor'un deplasmanda Olympique Marsilya ile oynayacağı karşılaşmada Litvanyalı hakem Gediminas Mazeika düdük çalacak.
Marsilya'daki Velodrome Stadı'nda 14 Eylül Perşembe günü TSİ 22.05'te başlayacak karşılaşmada Mazeika'nın yardımcılıklarını Vytautas Simkus ve Vytenis Kazlauskas yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Dovydas Suziedelis olacak.

Ali Palabıyık ve Hüseyin Göçek'e görev

FIFA kokartlı hakemlerden Ali Palabıyık, Perşembe günü Belçika'nın Zulte Waregem ile Fransa'nın Nice takımları arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi K Grubu maçını yönetecek. Belçika'nın Waregem şehrindeki Regenboog Stadyum'unda TSİ 22:05'te başlayacak karşılaşmada Palabıyık'ın yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve Serkan Olguncan yapacak. Halil Umut Meler ve Serkan Tokat'ın ilave yardımcı hakemlik görevinde bulunacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Kerem Ersoy olacak
 
Hüseyin Göçek'de Perşembe günü Danimarka'nın Kopenhag ile Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımları arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi F Grubu maçını yönetecek.
Danimarka'nın Kopenhag şehrindeki Parken Stadyumu'nda TSİ 20:00'de başlayacak karşılaşmada Göçek'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz yapacak. Mete Kalkavan ve Arda Kardeşler'in ilave yardımcı hakemlik görevinde bulunacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Serkan Ok olacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler