Babel'den Aboubakar paylaşımı

Ryan Babel'in Porto zaferinin ardından Instagram hesabından yaptığı paylaşımın Porto taraftarını kızdırmasının ardından Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Instagram'da yaptığı paylaşımla duruma açıklık getirdi.

Yayınlanma: 15.09.2017 - 09:23
Abone Ol google-news

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’nde Porto’yu deplasmanda 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Ryan Babel’in Instagram hesabından yaptığı paylaşım gündeme oturmuştu. Hollandalı’nın Instagram hesabından maçın ardından paylaştığı hikayede Beşiktaş soyunma odasında görülen Vincent Aboubakar’ın neşeli halleri; Beşiktaş taraftarı tarafından tebessümle karşılanırken Porto taraftarını da fazlasıyla kızdırmıştı.

Tüm bunların üzerine Beşiktaş’ın karşılaşmadaki 3. golünü kaydeden Babel, Instagram’da Aboubakar ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı ve duruma açıklık getirdi. Ryan Babel paylaşımında;
“Bu paylaşımla dün gece Porto maçından sonra yaşanan bir yanlış anlaşılmayı aydınlatmak istiyorum. Canım dostum, kardeşim, eski takım arkadaşım Aboubakar eski takım arkadaşlarına bir selam vermek için soyunma odamızı ziyaret etti. Eski takımdaş olduğumuzdan ve geçen sezon Abou’yla muhteşem anılar paylaşmış olduğumuzdan herkes Abou’yu görünce çok mutlu oldu.
Ben de şahsen Abou’yla harika bir bağ kurduğum ve elbette onu gördüğüm için heyecanlandım. Beşiktaş taraftarın Abou’nun kişiliğini ve elbette geçen sezon imza attığı işleri takdir ettiğini bildiğimden eski takım arkadaşlarının bir araya geldiğini görmenin Beşiktaş taraftarının hoşuna gideceğini düşündüm.

O yalnızca bizi gördüğü için gülüyordu ve mutluydu. Abou’nun Porto’nun mağlubiyetini kutladığını düşünmek elbette aptallık olur. Umarım bu açıklama durumu aydınlatmıştır.
Ryan.”

Porto taraftarının Aboubakar öfkesi: İdmanlara almayın

Aboubakar'dan maç sonu büyük sevinç

PORTOLU TARAFTARLARDAN BÜYÜK TEPKİ

Portekiz kaynaklı bütün gazeteler ve internet sitelerinde Kamerunlu futbolcunun maçtan sonra eski takımı Beşiktaş'ın soyunma odasındaki neşeli tavırlarının görüntüleri vardı. Ryan Babel'in Instagram hesabından paylaştığı videoda Aboubakar'ın dans etmesi ve espriler yapması tepki gördü.
PORTO taraftarlarının büyük bölümü, görüntülerin sosyal medyada yer almasının ardından yazdıkları mesajlarda Aboubakar'ı ağır biçimde eleştirdi. Kulüp yönetimine çağrıda bulunan öfkeli taraftarlar, Kamerunlu futbolcunun cezalandırılmasını istedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler