Banko Janssen

Gelir gelmez vatandaşı dahil üç kişiyi kulübeye gönderdi.

Yayınlanma: 27.09.2017 - 20:34
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’nin, transfer döneminin son günü Tottenham’dan 1 yıllığına kiraladığı Janssen takım arkadaşlarıyla girdiği forma rekabetinden başarıyla çıktı. Şu ana kadar fileleri iki kez havalandıran maç içinde yaptığı olumlu hareketlerle göz dolduran Hollandalı golcü biri vatandaşı olmak üzere toplam üç santrforu solladı. Uzun süren sakatlığını atlatan ve oldukça kilo veren Fernandao’nun yanı sıra Soldado’yu kulübeye hapseden Janssen, Aykut Kocaman’ın bankosu durumuna geldi. Sakat Van Persie’nin iyileşse dahi Janssen’i kesemeyeceği çok net görünüyor.

3 dakikada tükendi

Fenrebahçeli taraftarların Akhisar maçına yoğun ilgisi var. Alanya ve Beşiktaş maçında aldığı galibiyetlerde zor virajı geçen Sarı-Lacivertiler Akhisar maçına da 3 puan için hazırlanıyor. Sarı-Lacivertli taraftarlar, Manisa 19 Mayıs Stadı’nda kendileri için ayrılan 800 kişilik bölümün biletlerini 3 dakikada tüketti.

3 isimden imza

Sarı - Lacivertlilerin yeni transferlerinden Luis Neto, Vincent Janssen ve Eljif Elmas’ın imza törenleri ve basın toplantıları bugün gerçekleşecek. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’ndeki tören saat 13.00’da yapılacak.

Yıldırım Sakarya’da

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Sakarya’nın Sapanca İlçesi’nde dostları ve bazı iş adamları ile bir araya geldi. Buluşmada Yurt Partisi Genel Başkanı eski İçişleri Bakanı Saadettin Tantan başta olmak üzere eski İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Sakaryaspor eski yöneticisi Cihan Yıldıran da yer aldı. Toplantıda gelecek yıl Mayıs ayında gerçekleşecek Fenerbahçe olağan kongresi ile ilgili de konuşuldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler