Başakşehir Portekiz'de puan peşinde...İşte muhtemel 11'ler

UEFA Avrupa Ligi'nde Başakşehir, Portekiz ekibi Braga'ya konuk oluyor.

Yayınlanma: 28.09.2017 - 18:03
Abone Ol google-news

Grupta ilk maçında evinde Bulgar ekibi Ludogorets ile 0-0 berabere kalan Başakşehir Braga maçında mutlak galibiyet hedefliyor. Togolu yıldız Adebayor’un sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. 

BRAGA BAŞAKŞEHİR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA

Braga Belediye Stadı’nda oynanacak olan zorlu mücadele Türkiye Saati ile 22.05’te başlayacak ve mğcadeleyi Slovenya Futbol Federasyonundan hakem Matej Jug yönetecek. Braga – Başakşehir maçı Tivibu Spor 2’den naklen yayınlanacak.

BAŞAKŞEHİR’DE TEK HEDEF GALİBİYET

Süper Lig’de Trabzonspor beraberliği sonrası deplasmanda Gençlerbirliği’ne mağlup olarak ciddi bir yara alan Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi’nde moral arıyor. Sezon başında yaptığı transferlerle beklentileri artıran turuncu lacivertli ekip, ilk kez katıldığı UEFA Avrupa Ligi’nde ilk galibiyetine imza atmak istiyor.

ADEBAYOR’DAN KÖTÜ HABER

Medipol Başakşehir’de bir süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Togolu yıldız Emmanuel Adebayor, Braga maçının kadrosunda da bulunmuyor.
Süper Lig’de oynanan Trabzonspor maçında sakatlanan ve Gençlerbirliği maçında da forma giyemeyen yıldız oyuncunun yerine bu akşam Mevlüt Erdinç’in ilk 11’de başlaması bekleniyor.

İŞTE MUHTEMEL 11

Başakşehir: Volkan Babacan, Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy, Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Mossoro, Elia, Visca, Mevlüt Erdinç

Braga: Matheus Lima, Raul Silva, Lazar Rosic, Marcelo Goiano, Nuno Sequeira, Fransergio, Vukcevic, Paulinho,  Joao Teixeira, Fabio Martins, Ahmed Hassan

.AVCI’DAN AÇIKLAMALAR

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda yarın akşam deplasmanda Portekiz temsilcisi Braga ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi Teknik Direktör Abdullah Avcı ve Brezilyalı oyuncu Mossoro, basın toplantısı düzenledi.

Dünkü galibiyetin ardından Beşiktaş’ı kutlayarak basın toplantısına başlayan Avcı, “Konyaspor’a da başarılar diliyoruz. Braga bu ligi devamlı oynayan bir takım. 2010-11’de final oynamış. Konyaspor ve Fenerbahçe ile eşleşmiş bir takım. Bu ligin deneyimine sahip bir takımla mücadele edeceğiz. Kazandıkları Hoffenheim maçını canlı izlettik, analizlerini yaptık. Maçları enine ve boyuna dar mesafede, kompakt oynayan bir takım. 3 senedir adım adım ilerledik Avrupa’da. İlk maçta berabere kaldık. Bu seviye çok farklı. Deneyimli oyuncularımız var. İyi analiz yaptık. Bu seviyede kolay rakip yok. Bu grupta bir adım atabilmek için, kazanmak için her şeyi deneyeceğiz. Ligi kapattık burayı açtık bugün itibari ile. Umarım karşılığını alarak döneriz” diye konuştu.

‘BİZ DE DENEYİMLİ BİR TAKIMIZ'

Avcı, Braga'nın 1. torbadan geldiğini belirterek, “Sıralamada favori olarak gözüküyor. Son dönemlerde Avrupa deneyime sahip bir takım. 13 tane Brezilyalı’nın bulunduğu 25 yaş ortalamasına sahip bir takım. Biz de deneyimli bir takımız. Doğru odaklandığımız zaman bu seviyedeki maçları iyi oynadığımızı düşünüyorum. Maç ortada bence, 0-0 başlıyor. Adebayor çok önemli bir oyuncu. Sakatlığı var umarım hafta sonuna yetişir. Mevcut oyuncular da sistem içindedir ve sistemin bir parçasıdır. Sorumlulukları vardır. Yarın ne yapacakları önemli. Adebayor önemli bir oyuncu, diğerleri de aynı şekilde. Mevlüt Erdinç uluslararası tecrübesi olan bir isim. Mehmet Batdal da o şekilde. Maç 11’e 11 ve 0-0 başlıyor” ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler