Bruma’dan "Beşiktaş" itirafı

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi gruplarındaki rakibi Leipzig'de forma giyen eski Galatasaraylı Bruma, özel açıklamalar yaptı. Portekizli, "Gerçek şu ki bir üst tura çıkma şansı en çok olan takım Beşiktaş” dedi.

Yayınlanma: 04.10.2017 - 10:54
Abone Ol google-news

Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş ile aynı grupta yer alan ve İstanbul'da temsilcimize 2-0 yenilen Red Bull Leipzig'in yıldızı Bruma, Hürriyet Gazetesi’ne konuştu.

Kenan Başaran ile röportaj yapan eski Galatasaraylı futbolcu, “Galatasaray’dan ayrıldığına pişman mısın” sorusuna “Hayır” yanıtını verdi. Portekizli yıldız, “Bir gün ayrılacaktım. Önüme bakmak zorundayım. G.Saray'da muhteşem zamanlar geçirdim. Taraftarı hiçbir zaman unutmayacağım.” ifadelerini kullandı.

Leipzig'de çok iyi karşılandığını belirten Portekizli, takımın henüz bankosu olamadı. Ama bundan ötürü de bir hayal kırıklığı yaşamadığının altını çizen Bruma, “Yeni bir ülkeye, yeni bir şehre ve yeni bir takıma alışma sürecindeyim. Bunu Galatasaray'da da yaşadım. Biraz zaman alacak ama her şey yoluna girecek” diyor.

“DURSUN ÖZBEK’E CEVAP VERMEYECEĞİM”

Söz yine G.Saray'dan ayrılmasına geliyor ve “Başkan Dursun Özbek, seni disiplinsiz olduğun için sattıklarını söyledi. Ne diyorsun?” sorusunu yanıtlayan Bruma, “Başkan Dursun Özbek beni çok iyi tanıyor. Taraftara beni neden sattığını açıklamak zorunda. Öyle bir ifade kullandıysa bu onun bileceği iş. Ben kendisini seviyorum ve transferimden dolayı teşekkür ediyorum. Cevap vermeyeceğim.”

“TIMO WERNER NEFES ALMAKTA ZORLUK YAŞADI”

Beşiktaş-Leipzig maçında Timo Werner'in tezahürattan etkilendiği için oyundan çıkması konusunda konuşan Bruma, “Werner sanırım nefes almakta problem yaşadı ve oyuna devam edemedi. Tezahüratlar yüzünden oyundan çıktığını düşünmüyorum.” dedi.
“Vodafone Park mı, Türk Telekom Stadı mı etkileyici” sorusuna cevap veren genç futbolcu, “Beşiktaş taraftarı çok iyiydi ancak dediğim gibi ben bu atmosferi G.Saray'dan biliyorum. Rakipler neden zorlanıyor anlıyorum. Taraftar sizi itiyor, rakibi de top ayaklarına geldiğinde çıkardıkları ses ve yaptıkları gürültüyle etkiliyor. Beşiktaş'ın atmosferi muhteşemdi ama benim tercihim tabii ki G.Saray'ın stadı.” yanıtını verdi.

“BEŞİKTAŞ DAHA ŞANSLI”

Şampiyonlar Ligi’nde bir üst tura çıkma konusundaki şanslarını değerlendiren Bruma, “Şampiyonlar Ligi için tecrübesiz bir takımız. Monaco ve Beşiktaş maçları ders oldu. Ama şu gerçek ki bir üst tura çıkma şansı en çok olan takım Beşiktaş” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler