Yıldırım’dan itiraf

Fenerbahçe Başkanı sezona istedikleri gibi başlayamadıklarını söyledi.

Yayınlanma: 04.10.2017 - 19:42
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün Ekim ayı dergisindeki yazısında futbol takımının lige iyi başlangıç yapamadığını belirtirken erkek basketbol takımını tebrik etti. İşte Yıldırım’ın değerlendirme yazısı: “Zadar Turnuvası’nda Şampiyon olan F.Bahçe Doğuş Erkek basketbol takımımızı da tebrik ediyorum. Kadrosunu yenileyerek yeniden yapılanan takımımızı, geçtiğimiz sezon bıraktığı noktadan devam ediyor görmek, bizleri son derece mutlu etmiştir Büyük bütçelerle, büyük emekler harcanarak ve her türlü şart zorlanarak oluşturulan profesyonel futbol takımımız, sezona beklediğimiz gibi başlamadı. Ancak biz geçen her günün lehimize olacağına inanıyoruz. Bu yolda, Beşiktaş maçında tribünlerimizi doldurarak bizim gibi takıma olan inançlarını gösteren büyük taraftarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı şimdiden tebrik ediyor, bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de belirttiği gibi Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet var olacağını bir kez daha yinelemek istiyorum”

‘Sekiz puanlık farkı kapatırız’

F.Bahçe, Başkan Aziz Yıldırım’ın ifade ettiği gibi sezona iyi başlamadı. Alanya ve Beşiktaş maçında alınan 6 puanı Sarı - Lacivertliler için ‘diriliş’ olarak yorumlasak da Akhisar karşısındaki oyun ve yenilgi eskiye dönüşü gösterdi. Yeni transferler bugüne kadar takıma katkı sağlayamadı. Aykut Kocaman bildiğiniz gibi Akhisar maçından sonra eleştirilerin hedefi haline gelmişti. Kocaman zoru başaracak mı? Aykut Hoca, Konya’dan F.Bahçe’ye gelmekle rahatını bozdu.

‘Yaralarımızı saracağız’

Kocaman, “Daha ligde 7 hafta oynandı. Şu anda lider G.Saray ile aramızda 8 puanlık fark söz konusu. Kapanmayacak bir fark değil. 15 gün içinde yaralarımızı saracağız. Hatalarımızı düzeltmek için çalışıp, bunları en aza indirgeyeceğiz. Her şeyden önce dik duracağız ve asla başımızı öne eğmeyeceğiz. Malatya ve G.Saray maçları bizim açımızdan kritik. Her iki karşılaşmadan da galip ayrılmamız halinde yeni bir seri yakalamış olacağız. Bu da eksilen güvenimizi yerine getirecektir. Şampiyonluk yolunda henüz kaybedilmiş bir şey yok"


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler