Gıulıano: Puan farkı kapanacak

Brezilyalı futbolcu puan farkının kapanacağına inandığını söyledi.

Yayınlanma: 25.10.2017 - 18:52
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’nin Brezilyalı oyuncusu Giuliano sağ kanattığı oynadığı maçlarda hiç katkı yapamamıştı. Futbolcu, Aykut Kocaman’la görüşmesinde Zenit’te forvet arkasında oynadığını ve başarılı olduğunu söyleyince teknik adam değişime gitti ve Giuliano’yu Yeni Malatyaspor maçıyla birlikte forvet arkasında oynatmaya başladı. Galatasaray maçında da aynı bölgede görev alan futbolcu yine de tam hazır değil. Bu gözlerden kaçmıyor. Zenit’teki golcü kişiliğini henüz bulamadı. Brezilyalı yaptığı açıklamada bizim söylediklerimizi desteklercesine gelişme döneminde olduğunu, her geçen gün performansının üzerine katarak yoluna devam etmeye çalıştığını söyledi. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın en güvendiği isimlerden biri haline gelen Giuliano, “Hocamızın güveni için teşekkür ediyorum. Ben gelişme dönemindeyim, her geçen gün performansımın üzerine katarak yoluma devam etmeye çalışıyorum. Sahaya çıktığımda teknik heyet ve taraftarların güvenine en iyi şekilde karşılık vermek istiyorum” dedi. G.Saray ile 8 puan farkının kapanacağını dile getiren futbolcu, “G.Saray’ın zor maçları var, puan farkının kapanacağına inanıyorum. Hedefimiz maçlarımızı kazanmak. Bundan sonra puan kaybetmeden yolumuza devam edeceğiz’ ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’de ayrılık

Fenerbahçe’de bir ayrılık yaşandı. Atiker Konyaspor, Mustafa Reşit Akçay’ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine Aykut Kocaman’ın yardımcısı olan Fahreddin Ömeroviç’i getirdi. Atiker Konya, oynadığı 9 maçta aldığı 6 yenilgi, 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 17. sırada yer alıyor.

Mehmet Ekici hızla iyileşiyor

Adalesindeki yırtık nedeniyle tedavisi devam eden Mehmet Ekici hızla iyileşiyor. Sağlık heyetinin yoğun tedavi uyguladığı başarılı futbolcu günün büyük bir bölümünü tesislerde tedavi olarak geçiriyor. Mehmet Ekici’nin gelecek hafta başında saha koşularına başlaması bekleniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler