Cumhurbaşkanlığı Koşusu'nu 'BayBaşkan'ı boyun farkıyla geçen 'Oğlum Berat' kazandı

TJK tarafından Ankara 75. Yıl hipodromunda düzenlenen 79. Cumhurbaşkanlığı Koşusu‘nu Bülent Doğan ekürisinden, İbrahim Halil Kendirci tarafından yetiştirilen, menajerliğini Ümit Bekmezci, antrenörlüğünü ise Mülayim Anat’ın yaptığı Oğlum Berat isimli safkan Gökhan Kocakaya ile kazandı. Yarışı 'Bay Başkan' adlı safkan ikinci sırada tamamladı.

Yayınlanma: 28.10.2017 - 17:08
Abone Ol google-news
<video:854814>

TJK tarafından 28 Ekim 2017 tarihinde Ankara 75. Yıl hipodromunda düzenlenen 79. Cumhurbaşkanlığı Koşusu‘nu ( Turkish Presidency Cup-Gr1), Bülent Doğan’a ekürisinden, İbrahim Halil Kendirci tarafından yetiştirilen, menajerliğini Ümit Bekmezci, antrenörlüğünü ise Mülayim Anat’ın yaptığı Oğlum Berat (5 yaş da Victory Gallop – Halling Charge / Halling) isimli safkan kazandı.

Jokey Gökhan Kocakaya ile zafere uçan safkan , 2400 metre çim pistte 2.29.38 ‘lük derece gerçekleştirdi. 2016 yılında Cumhurbaşkanlığı Koşusundan sekizinci ayrılan Oğlum Berat bu kez önemli yarışı kazanmayı başardı. Son metreleri nefes kesen mücadelede kazanan safkan 4.15 ganyanı ile üçüncü favori durumundaydı. 

'BAYBAŞKAN' İKİNCİ

Birincilik ikramiyesi 750.000 TL olan koşuda BAYBAŞKAN ( Fliers Fantasy – Best Queen / KAYABEY ) ikinci, ORADINARIO ( Unaccounted For – Karatutkum / BIN AJWAAD ) üçüncü, FINESSE ( Luxor – Flying Saucer / EAGLE EYED ) ve PIANO SONATA ( Torok – Emma / Shining Steel ) ise at başı dördüncü oldular. Yarışta farklar Yarım boy – Boyun – 1 Boy şeklinde oluştu.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler