Tudor’a son uyarı

Özbek, Florya’da Hırvat hocayla görüşüp takımın durumu için dikkatini çekti.

Yayınlanma: 20.11.2017 - 20:27
Abone Ol google-news

Galatasaray’da, Süper Lig’e sergilediği futbolla fırtına gibi başlayan ancak özellikle F.Bahçe, Trabzonspor ve M.Başakşehir karşısında alınan sonuçlar nedeniyle eleştiri oklarının hedefinde yer alan teknik direktör Tudor’a dün son uyarının yapıldığı öğrenildi. Başkan Dursun Özbek, 5-1’lik M.Başakşehir mağlubiyeti sonrası dün soluğu Florya Metin Oktay Tesisleri’nde alıp, Futbol Direktörü Cenk Ergün ve Hırvat çalıştırıcıyla antrenman öncesi bir görüşme gerçekleştirdi. Özbek’in, ilk 8 haftada alınan 7 galibiyet, 1 beraberlik performansının sahadaki baskılı futbolla geldiğini, bu sistemi Tudor’un yarattığını, ancak son 4 maçta yitirilen 8 puanın önemli bir kayıp olduğunun altını çizdiği bildirildi. Galatasaray Başkanı’nın, takımı yeniden ilk 8 maçtaki coşkulu futbol görüntüsüne bürünmesi gerektiğinin şampiyonluk hedefine kilitlenmiş camia ve taraftarlar için büyük önem arz ettiğini Hırvat hocaya aktardığı kaydedildi.

‘Eskiye dönün’

Dursun Özbek’in, takımın son haftalarda hem taktik hem de oyun açısından yaşadığı düşüşün sebeplerini, futbolcuların teknik heyetle aralarında bir sorun olup olmadığını Tudor ve Cenk Ergün’e sorduğu belirtildi. Tüm transferleri teknik ekibin isteği doğrultusunda yaptıklarını bir kez daha Tudor’a aktaran başkan Özbek’in bu haftaki Aytemiz Alanyaspor maçı ve 2 Aralık’ta deplasmanda oynayacakları Beşiktaş derbisinde takımın eski performansına dönmesini beklediğini anlattığı öğrenildi.

Şimdilik arkasında

Dursun Özbek, dün Florya’da Tudor’un dikkatini çekerken, Galatasaray yönetimi bugün yapacağı toplantıda Hırvat hocanın durumunu görüşecek. Sarı-Kırmızılı idarecilerin bir bölümü, takımın halen lider olduğunu, önlerinde kritik maçlar bulunduğunu, bu takımı Tudor’un kurduğunu belirtip sezona Hırvat hocayla devam edilmesi görüşünü paylaşıyor. Ancak yöneticilerin bir bölümü ise büyük maç kazanamayan Tudor’un takımın sistemi üzerinde yaptığı değişiklikler, oyunu okuyamaması gibi durumların sürmesi halinde 39 yaşındaki çalıştırıcının geleceğinin yeniden ele alınacağını aktarıyor.

Belhanda’ya inceleme

Sarı-Kırmızılı kulüp, M.Başakşehir maçı sonrası bir Fransız kanalına verdiği röportajda “Başakşehir maçına iyi hazırlanmadık, her zaman oynadığımız gibi oynamadık, farklı bir oyun anlayışıyla çıktık sahaya ve sonuç ortada” diyen Belhanda hakkında inceleme başlattı. İdareciler, röportajın orjinal görüntülerini inceleyip Belhanda’nın sözlerinin çarpıtılıp çarpıtılmadığını inceliyor. Görüntüler izlendikten sonra Belhanda ile görüşülüp uyarılacağı kaydedildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler