Rasim Ozan Kütahyalı kovuldu, Ertem Şener’den tehdit gibi sözler

Gökçekler'in sahibi olduğu Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında dün gece Rasim Ozan Kütahyalı kendisine yapılan şakanın ardından skandal sözlere imza atmıştı. Skandal sözlerin ardından Rasim Ozan Kütahtalı Derin Futbol programından kovuldu. Ertem Şener karar sonrası "Rasim'in tüm düşmanlarına bedelini ödetecek gücü vardır" dedi.

Yayınlanma: 20.11.2017 - 23:40
Abone Ol google-news

<video:870302>

Gökçekler'in sahibi olduğu Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında dün gece Rasim Ozan Kütahyalı kendisine yapılan şakanın ardından skandal sözlere imza atmıştı. Kütahyalı kendisine yapılan şakayı "Kusturmalı Boşnak Saksosu" olarak nitelendirdiği ırkçı ve cinsiyetçi sözleri tepkilere neden oldu. Tepkilerin ardından Rasim Ozan Kütahyalı Derin Futbol programından kovuldu.

Ertem Şener’den tehdit gibi sözler


Derin Fubol programında Rasim  Ozan Kütahyalı’nın Beyaz TV ile ilişkisinin kesildiğini açıklayan sunucu Ertem Şener, tehdit gibi sözler savurdu.  Ertem Şener, “Rasim'in tüm düşmanlarına bedelini ödetecek gücü vardır” dedi.

Boşnakların protestosunu ‘FETÖ’ diye nitelendiren Şener, tehdit etmediğini savunmak için yazdığı tweeti daha sonra sildi .

<video:870337>

Boşnaklardan Beyaz TV önünde "Rasim Ozan protestosu

Rasim Ozan Kütayalı'nın ırkçı ve cinsiyetçi sözlerinin ardından Boşnak bir grup Beyaz TV'nin önünde toplanarak "Rasim gelecek, hesap verecek" sloganları attı. TOMA'lar önlem için bina önüne geldi.

Rasim Ozan'ın kovulmasına Sancaklı'dan ilk yorum: O şerefsiz an itibarı ile kovuldu

Seviye yerlerde... Gökçek'in kanalında ırkçı ve seksist sözler: Kusturmalı Boşnak saksosu

Rasim Ozan'dan özrü kabahatinden büyük açıklama: İlk kez duydum. Geyik olsun diye söyledim


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler