Florya’da kenetlenme

Lider Galatasaray, 5-1’lik Başakşehir mağlubiyetenin ardından bugün saat 19.30’da Türk Telekom Stadyumu’nda Aytemiz Alanyaspor’la kritik bir mücadeleye çıkacak.

Yayınlanma: 24.11.2017 - 18:40
Abone Ol google-news

Hafta başında başkan Dursun Özbek’in Florya’ya giderek Futbol Direktörü Cenk Ergün ile görüşüp son 4 maçta takımın yaşadığı düşüşün nedenleri hakkında rapor istemesinin ardından teknik direktör Tudor’un geleceği tartışılmaya başlamıştı. Hırvat hoca açısından bugünkü mücadele ve 2 Aralık’ta deplasmandaki Beşiktaş karşılaşması büyük önem taşıyor. Tudor, Florya’da hafta boyu oyuncularıyla bire bir görüşmeler gerçekleştirirken futbolcuların da aralarında yaptıkları toplantıda yeniden çıkışa geçmek için her şeylerini ortaya koymaları gerektiği fikrinde birleştiği öğrenildi. Galatasaraylı oyuncuların bu görüşmede, “F.Bahçe, Trabzon ve Başakşehir maçlarında önemli puanlar yitirdik. Ama bu maçlar geride kaldı, hâlâ lideriz, ligin en güçlü takımıyız. Sezon başındaki performansımızla puan farkını nasıl açtıysak Alanya maçıyla birlikte toparlanıp galibiyet serisiyle çıkışa geçmeliyiz. Bu sezon şampiyonluğu taraftarımıza armağan etmeliyiz” dediği bildirildi.

Tudor’dan uyarı

Galatasaray Teknik Direktörü Tudor, sarı kart ceza sınırında olan Ndiaye ve Maicon’u uyardı. Hırvat çalıştırıcı, bugün sarı kart görmeleri halinde haftaya deplasmandaki Beşiktaş derbisinde cezalı duruma düşecek iki kritik futbolcusundan dikkatli olmalarını istedi. Sarı-Kırmızılılarda bugünkü Aytemiz Alanya maçında kart cezalıları Fernando ve Feghouli forma giyemeyecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler