Kongre yarışı hız kazanıyor

Aziz Yıldırım ziyaretlerini, Ali Koç iletişim çalışmalarını yoğunlaştırdı

Yayınlanma: 06.12.2017 - 21:22
Abone Ol google-news

 

Fenerbahçe’de 2018 Mayıs’ında yapılacak kongreye 6 ay kadar bir süre olmasına karşın başkan Aziz Yıldırım, yaz aylarında üyeleri aramaya başlamıştı. Yıldırım ziyaretlerine hız verdi. F.Bahçe Başkanı, son 10 günde Yalova, Denizli, Tekirdağ, Edirne ve Düzce’ye ziyaretlerde bulundu. 1907 Derneği’ndeki başkanlık görevini bırakan Ali Koç ise iletişim çalışmalarına yoğunlaştı. Kongre için adaylığını aylar öncesinden açıklayan Koç, seçim çalışmaları öncesi ilk adımını 1907 Fenerbahçe Derneği’ndeki başkanlık görevini bırakarak başladı. Ali Koç, kulüpten üye bilgilerini istemiş ancak alamamıştı. Bu nedenle öncelik iletişim çalışmalarına verildi. Fenerbahceliyiz.net internet sitesi ve sosyal medya kanalları, bu yöndeki en önemli adım oldu.

1907’den kınama

1907’den kınama Trabzonspor-Fenerbahçe Doğuş basketbol mücadelesinde yaşanan şiddet olaylarıyla ilgili, 1907 Fenerbahçe Derneği’nden açıklama geldi. Açıklamada karşılaşmada yaşanan olayların yanı sıra Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Abiş Hopikoğlu’nun F.Bahçe’yi hedef alan açıklamaları kınandı. Bu arada Brezilyalı yıldız Giuliano, Sarı - Lacivertli taraftarlar ile Twitter üzerinden bir söyleşi gerçekleştirdi.

Volkan’ın 2. baharı

Volkan Demirel, 36 yaşında ve 2. baharını yaşıyor. Taraftarların hedefindeki isimken takımı sahiplenip, yemeklere öncülük yapan kaptan, Fenerbahçe’nin yarışa dahil olmasında büyük pay sahibi oldu. Volkan, sezona oldukça kötü başlamış, yediği hatalı goller sonrasında hiç alışık olmadığı şekilde tribünlerin protestolarına maruz kalmıştı. Yılların file bekçisi, kaleyi Kameni’ye bırakırken hakkında ‘Artık devri kapandı’ yorumları yapıldı. Ancak bu görüşe sahip olanlar, çok kısa süre içinde yanıldı. Adeta küllerinden doğan başarılı eldiven, çok çalışıp kaleyi yeniden devralırken, son 4 maçtaki performansıyla da ‘Eski günlerine döndü’ dedirtti. Volkan Demirel, başarılı olmasını teknik direktör Aykut Kocaman ve eski kaleci antrenörü Murat Öztürk’ün dönüşlerine bağlıyor


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler