Müller, Ribery, Hummels, Kimmich, Robben ve Boateng kurayı değerlendirdi

Şampiyonlar Ligi son 16 Turu'nda temsilcimiz Beşiktaş ile eşleşen Alman ekibi Bayern Münih sosyal medya hesaplarından Türkçe paylaşımda bulundu.

Yayınlanma: 11.12.2017 - 16:57
Abone Ol google-news

Bayern Münih'in Alman yıldızı Müller Beşiktaş eşleşmesini değerlendirdi. İstanbul'daki atmosferde oynamak için sabırsızlandığını ifade eden Müller, "Kuradan memnunuz. iki güzel maç olacak. Beşiktaş'ın Leipzig ile oynadığı maçı izlemiştim. İstanbul'daki atmosferde oynamak için sabırsızlanıyorum" şeklinde konuştu. 

"NAKAVT İÇİN DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ"

1997-1998 yılında iki takımın Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı karşılaşmadan bir görsel paylaşan Alman temsilcisi fotoğrafın altına, "Nakavt için döt gözle bekliyoruz" yorumunu yaptı.

MATS HUMMELS:"BEŞİKTAŞ!"

Alman ekibinin tecrübeli stoperi Mats Hummels'de kura çekimi sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Hummels, "Besiktas it is!" mesajını paylaştı

RİBERY İSTANBUL'A GELECEĞİ İÇİN HEYECANLI

Daha önce Türkiye'de Galatasaray forması giyen Franck Ribery'yi İstanbul heyecanı sardı. Fransız yıldız, sosyal medya hesabından "Türkiye'ye gidiyoruz" yazdı...

BOATENG: "İLGİNÇ BİR EŞLEŞME"

Jerome Boateng, kura çekimi sonrasında "Bizim için ilginç bir eşleşme. Beşiktaş oldukça iyi durumda. Başarabiliriz." açıklamasını yaptı.

"KIMMICH: "HARİKA EŞLEŞME, SABIRSIZLANIYORUM"

Bayern Münihli futbolcu Joshua Kimmich, Beşiktaş eşleşmesi için "Bence çok iyi bir kura. Kağıt üstünde çok daha zorlu rakiplerle karşılaşabilirdik. Maç için sabırsızlanıyorum. Atmosferin ne kadar zorlu olduğunu Leipzig maçlarından biliyorum." dedi.

SÜLE: "İLK MAÇTA KAZANMALIYIZ"

Futbolculardan Niklas Süle, "Grubu ikinci bitirdikten sonra hiç de kötü olmayan bir kura. Beşiktaş, zor bir grupta nasıl iyi futbol oynayabildiğini gösterdi. İşimiz zor olacak ama çok daha kötüsü olabilirdi." ifadelerini kullandı.

ROBBEN: İLK KEZ BEŞİKTAŞ'A KARŞI OYNAYACAĞIM

Bavyera ekibinin Hollandalı yıldızı Robben de Beşiktaş’a karşı ilk kez oynayacağı için heyecanlı olduğunu söyledi. Robben “Güzel bir kura. Daha önce kariyerimde Beşiktaş’a karşı hiç oynamadım. 2 maçta da dikkatli olmamız lazım. Gruplarında Leipzig’i iki kez yenmiş bir takım Beşiktaş. Ama ilk maçımızı evimizde oynayıp, iyi bir skor ile başlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler